Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberKüsimus: Kas keegi on Tallinna toidupoodides tähele pannud sojavalgu pakke? Vanasti rimis oli näiteks, enam pole tähele pannud .Sojavalku nagu näinud pole aga selline asi nagu sojajahu on küll silma jäänud, minu mäletamist mööda oli üsna kõrge valgu%, kuskile 50 kanti jäi vist.
Toivo295
MemberTelli endale parem siit leheküljelt toitumiskava, sellest juba piisab ,et hakkaksid arenema + otsi endale veel korralik treeningkava, käte treenimisest ainult ei piisa, tee palju baasharjutusi vabaraskustega(kükk, jõutõmme jne), see paneb korralikult kasvama.
Toivo295
Memberhttp://megabol.com/products/biosterol/tabele.htm
Toodetakse Poolas neid ja kirjade järgi täiesti naturaalne. Hind on ka sellinne ,et ega sealt midagi tõsiselt mõjuvat sees olla ei saa.
Toivo295
MemberVastus Alan`B`Stardile
Kas olen mina millestki valesti aru saanud või..aga igastahes peaks asi niimoodi välja nägema ,et kui näiteks cytomeli tarvitada pikka aega ja suurtes kogustes, siis organismis tekib hüpotüroidsus ja selletõttu on inimene sunnitud halvimal juhul kilpnäärmehormooni tarvitama elu lõpuni.
Toivo295
MemberPole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.Ma ei tea kas sa mõistad mind valesti või mida..aga minu teada tuleb vaid kilpnäärmehormooniga üle doseerida ja ainevahetus lakkab põhimõtteliselt töötamast.
Ei ole vastu ega poolt, pigem isegi kaldun viimase poole ,kui tõesti vaja, niikuinii inimese enda tervis..aga enne tarvitamist tuleks endale selgeks teha mida, mismoodi ja kui palju. Sel juhul on ka riskid minimaalsed.
Toivo295
MemberTänud vastuste eest , aga põhimõtteliselt siis pole mõtet neid n.ö. ainevahetuse kiirendajaid ka teiste preparaatite näol vaadata? et kõik ikkagi ühest samast puust nagu ma aru saan?Ei ole küll mingi spetsialist, aga ma arvan ,et niikaua ,kui inimene põhimõtteliselt ei tea mida ta endale sisse ajab, millele ta mõjub ja mis muutused see organismis kaasa toob, võiks jah taolised preparaadid iseseisvalt kasutamata jätta. Kilpnäärmehormooni valesti tarbimisega teeksid endale ainult karuteene, kui veab saad terve elu seda kraami näost sisse ajada.
Toivo295
MemberIse teeksin võibolla beta-alaniinist. Paljud kiidavad, aga samas paljud räägivad ,et kõik on oma mõistuses kinni e. platseebo effekt lihtsalt. Võta internetist mõned uuringud, katsetad enda peal järgi, kirjutad kuidas endale mõjus jne.
Toivo295
MemberKodus olles treenin Orissaare Spordihoones, kus kuukaart õpilasele on 75(!) krooni, väga viis saal. Piisavalt seadmeid, mis on üsna uued, lisaks veel mõnusalt avar – palju aknaid. Tallinnas koolis olles pean aga leppima ühiselamu keldripunkriga. Seadmed nõukaaegsed, kuid kõik vajalik saab tehtud ja ei virise. Niikuinii olen suur vabaraskuste sõber ja seega polegi uhkeid masinaid vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult kükipuurist vms tunnen puudust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
MemberEi kujuta ettegi enam tossude pesemist ilma pesumasinata. Aga pesukott tasuks kindlasti muretseda, ühedel jalanõudel suutsin tiheda pesemisega lõpuks naha maha saada, sest hõõrusid vastu trumlit ära.
Toivo295
MemberOled kindel ikka ,et esmaspäev-kolmapäev trenn on? Nagu ma ise aru sain, siis baaskursuse trenniajad pidid alles järgmine nädal selguma?
Toivo295
Memberjep, ise olen 100% kohal, pühapäeval ka juba
Ise olen ka juba pühapäeval demo-üritusel kohal.
“>Toivo295
MemberPalju muidu foorumist minejaid on peale Tuki? Endal on ka plaanis minna, oleks huvitav teada kas võib kohata ka mõnda kaasfoorumlast.
“>Toivo295
MemberSaadan päeva-paari jooksul kõigile!timo116-jah, teen neid tasuta!
Mind paneb küll imestama ,kuidas sul nii palju aega ja tahtmist on kõigile vastata..soovijaid on ju üsna palju:)
Aga samas mind hakkas huvitama ,et kas sinu kava saab ka näiteks küki ja jõutõmbe puhul kasutada? Lihtsalt rinnalt surumine asendada teise baasharjutusega?
Toivo295
MemberKaalun 75 kilo ja olen 186cm pikk. Asi selles, et rinnad, kõht, tagumik ja tuharad on natuke üleliigsed ja tahaks neid kaotada ning nende asemele rohkem lihaseid või kasvõi pringimaks.Käin tööl ja seetõttu ei jää ka aega trenni tegemiseks. Liikumine on minuarust täiesti normaalne.
Viimastel kuudel olen kaotanud peaaegu 10 kilo selise eluviisiga, kuid ikkagi pole kehaga rahul.
Toitumine selline, et hommikul ei söö (aind suits ja kohvi) ning esimene söömaaeg on peale tööd 16.00-18.00 (praad, ühepajatoit, puder, supp vms.)
Vahepeal näksin (puuviljad, piimatooted) ja siis söön jälle enne magama minekut ja nii enamasti igapäev.
Söön palju puuvilju ja juurvilju ning üritan maiustusi vältida.
Mida ma oma toitmises muutma peaks?
Ohhisand..selle toitumisega teed sa endale karuteene, tuleb hoopis vastupidi..lihas ära ja rasv asemele…
Nullist kõike seletama hakata on aeglane surm, soovitan soojalt toitumiskava.
august 23, 2008 at 7:38 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #164028Toivo295
MemberKirp, millal sul järgmised võistlused on ja mis kaalukategoorias oled? Ja mis sinu off-season kaal on?
-
AutorPostitused