Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberEi
märts 11, 2009 at 8:58 p.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #186207Tohman
MemberTuleb nii välja, sest kiirendus sõltub tehnikast..löögi puhul
Mida etem on tehnika, seda suurem on kiirendus ja mass on vaid lisaväärtus
märts 11, 2009 at 8:47 p.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #186201Tohman
MemberF=maF – jõud
m – mass
a – kiirendus
Antud juhul oleks sobivam valem sihuke:
F=at+m
F – jõud
a – kiirendus
t – tehnika
m – mass
Tohman
MemberSee pole ju pekk!
See on vesi, mida kreatiin su lihastes hoiab, seetõttu jääb paisunum/vesisem v-o isegi lotendavam mulje
märts 11, 2009 at 8:09 p.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #186187Tohman
MemberLamades surumisega imiteerid osalt rusikalööki, seega annab ta juurde jah. Kui sa surud mingi 50kg siis pole mõttet mingi “kõvat” lööki oodata.Ma ei tea, kas nüüd olen mina rumal, aga minu meelest on see lauslollus..
Rinnalt surumise numbrid ei võrdu kuidagi löögijõuga. Tüüp, kes teeb trenni 50kg-ga võib tõmmata ka sihukese litri, et isegi 200kg rinnalt lennutav tüüp ei saa sellist lööki sooritatud. Tähtis on eelkõige tehnika ja kiirus.
Räägin seda, sest tean üht noormeest, kes on väikse kehaehitusega ja jätab nõrga ja ohutu mulje, aga samas lööb mehi esimesest laksust pildituks. Mine püüa siis kinni, mis ta on… Bionic?
Ka luuavarrest võib pauku tulla!
Tohman
MemberMina tõstaksin ka küki teisele päevale..
Pigem vähem harjutusi ja korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberMost protein shakes billed as “weight gainers” could more accurately be called Diabetes in a Bottle. They’re filled with poor-quality protein and enough sugar to send Mary Poppins into rehab.
märts 10, 2009 at 6:14 p.l. in reply to: kas body bump aitab kaalust alla võtta? ja sangadest lahti saada #185982Tohman
MemberTõsi, algtõed leiad foorumis surfates, kui tekib suurem huvi, siis kindlasti leiad ka sobiva kirjanduse näol enda heaolu.
Kui ei ole huvi toitumise vastu, vaid ainuüksi tulemus on tähtis, siis soovitan soojalt tellida toitumiskava siit netilehelt.
Kindlasti on selle tulemus etem kui mitu tuhat krooni maksvad aparaadid.
Tohman
MemberTegelikult, see et tal foorumistaatus on algaja, ei tähenda, et ta ka reaalselt algaja on.. liiga ennatlik järeldus. (Võib-olla on ta alles avastanud enda jaoks selle foorumi, aga see ei tähenda, et on algaja, või üleüldse ei jaga sel teemal midagi)
Võib-olla on ta lihtsalt profaan antud teemal, või kõhkleb ja tahab kinnitust vms.
edit: foorumistaatus = postitamisaktiivsus, tema teeb ehk postitamise asemel trenni, you never know
Tohman
MemberNõustun eelneva postitajaga, oma keha tuleb kuulata.
Ise olen aga kava vahetanud naksti üle-öö, ei tunne küll, et oleks vahele nädalat puhkus- või kohanemisaega vaja.
Kuula oma keha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 4:59 p.l. in reply to: kas body bump aitab kaalust alla võtta? ja sangadest lahti saada #185963Tohman
MemberKindlasti aitab, igasugune trenn/liigutamine aitab, kui toitumine on paigas.
Tohman
MemberAjab paisuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
Membervalgusheik võiks alati peale trenni olla, dieedi ajal pole sinna lisaks süsivesikuid vaja kui prioriteet on tõesti kaalu alandamine. Peale trenni tee vähemalt 30min aeroobset igakordPärast trenni võiks süsivesikuid ikka tarbida, ka dieedi ajal.
Lisaks, minu arvates, võiks aeroobsed ja anaeroobsed treeningud olla erinevatel päevadel
MemberTäpselt, seega mina leian, et tuleks oma ego kokku suruda ja jooksu pista, kui tahab kakelda, tulgu ringi
Member… mingisse valuvõttesse väänata ja sama rahulikult edasi rääkida. Küsida viisakalt, et kas ta nüüd ise ka nõustub, et pole mõtet tõmmelda jne. Sellise esineja eesmärk ongi ju šõu ja see oleks päris lahe šõu ta sõpradel vaadata, järgmine kord ikka mõtleks enne ülbama hakkamist, et kas see on ikka see sõu mida ma sõpradele näidata tahan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa küll nii sinisilmselt usud, et kui ta väänab ühe tüübi valuvõtesse ja räägib rahulikult, et ta sõbrad niisama seisavad ja kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused