Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberLõppude lõpuks, kas teema algataja defineerib mõiste “jõud”?
Tohman
MemberIroonia
Tohman
MemberSelline kava on igati puudulik! Nii väheste harjutustega (ka alakeha treenimata jättes) ei ole võimalik proportsionaalset, ilusat keha arendada..
Juhul, kui kolm seeriat mingi harjutuse puhul jääb väheks, siis suurenda raskusi!
Tohman
MemberSee aparaat on pec-tec, kui me mõtleme sama asja.
Aga ma soovitan sul tõesti võtta siit mõni kava ja alustada sellega.
Sinu praegune kava tundub küll väga puder ja kapsad..
edit: Lisaks veel seda, et see kolm on seeriate arv ja rohkem ei ole küll esialgu mõtet teha..
Tohman
MemberMa loodan, et sa ei tee ainult biitsepsit ja rinda
Tohman
MemberNo aga igasugustel surumistel on ka suruja massil väga suur roll… defineerige jõud, muidu me räägime siin üks õuntest, teine pirnidest
Tohman
MemberDefineeri jõud, siis vaatame, kuidas seletada..
Eks iga harjutus näita jõudu ju
Tohman
Member174cm
78kg
19a
Tohman
MemberMinu meelest ei olene ka sellest, kas tahad kaalu langetada või tõsta. Vaevalt see nii suurt rolli mängib kas kohupiimas on 0%rasva või 5%rasva. Kaalulangetamisel tuleks pigem piirata süsikaid. Päris 0 rasvu ka ei saa tarbida. Selleks, et rasvu põletada, tuleb ka rasvu tarbida.
Tohman
MemberMul tekkis algusaastatel rinda treenides surin (lausa tudisesid/värisesid) kätes, kuna need olid nõrgemad. Aga see tudin kadus mingi aja möödudes, kui olid käed järgi jõudnud. Minu võhiklik arvamus on, et lihas alles harjub koormusega – kohaneb.
Tohman
MemberMina ei mõista, miks peab kohupiim/kodujuust tingimata rasvatu olema. Minu meelest ei põhjusta need rasvad küll midagi negatiivset. Nagu ma aru saan, on teema algataja veel kasvueas ja alakaalus, siis ei ole vaja küll rasvu piinliku täpsusega taga ajada.
Tohman
MemberOleks võinud kaalu ka siis panna nii – 207.9
Tohman
MemberHeh, see on ju öeldud… 215kg
Tohman
MemberJep, ka mul pole probla süüa, mulle on terve elu süüa meeldinud, ma pean isegi oma söömist piirama, ka massikogumise ajal, kuna ei taha kilodes rasva.
Tohman
MemberGreene on ikka pull
AutorPostitused