Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2009 at 3:38 p.l. in reply to: Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi ! #188643
Tohman
MemberRasvad, mis rasvad
Tohman
MemberMost protein shakes billed as “weight gainers” could more accurately be called Diabetes in a Bottle. They’re filled with poor-quality protein and enough sugar to send Mary Poppins into rehab.
Tohman
MemberVäga hästi töötab ka näiteks see, et võtad kolm taburetti. Ühe jalgade alla ja kaks käte alla, siis saad lasta sügavamale..
Minu puhul oli see tõhus.
Muidugi võib proovida ka nt nii et jätad ainult ühe jala maha, asetad keha ühele käele lähemale ja nii kordamööda, paned käed tahapoole või ettepoole, kitsamalt ja laiemalt, variante on mustmiljon.
Ole usin ja katseta, mis sinu puhul parim on, kuigi vaevalt ta kangi ja hantlite vastu saab
Tohman
MemberPuhkamisel on väga suur osakaal, ole sa siis ektomorf või mitte.
Ei tea, kas šokolaad just kõige parem valik on, minu puhul on süsikatega sihuke nali, et löövad uimaseks ära.
Väga hästi toimib kostitamise puhul 300g või 400g kohupiimatoru, milles on muidugi ka süsikate osakaal suur, kuid millegi pärast see mind välja ei lülita, annab pigem rammu
Tohman
MemberIvole tehti aga küll hea kompliment, ikkagi aeti ta segamini mitmekordse Eesti meistriga.
Tohman
MemberSee on küll päris hea
Tohman
MemberEhk tuleb saarele pakk kauem..
Aga võta ühendust, helista ja uuri.
Tohman
MemberIlmselt peab ka taastumine (toitumine ja magamine) paigas olema, sest muidu kõvasti vatti andes, võid peagi leida end ületreeningu küüsist.
Tohman
MemberEks ole tõrvatilk igas meepotis..
Tohman
MemberPäevas 1-2 korda kõhu täis söömine ei ole korralik toitumine massi lisamiseks. Päevas tuleks süüa 4-6 korda kõht täis, küll siis massi tuleb ka nii, et mühiseb, mul on kahe viimase aastaga tulnud pea 20 kilo kaalus juurde ja ma ei ütleks, et ma nüüd väga eeskujulikult toitun (muidugi on mul toitumine paigas, aga ma kipun tihti “patustama” ka), aga lihasmassi on tulnud viisakalt.
Ja parem ikka salat, kui mitte midagi süüa.
edit: täpsustus
Tohman
MemberEesti parim kettaheitja kindlasti. (ei tahaks öelda parim sportlane, kuna isiklikult on minu silmis parim Rait Sagor, nii noor ja võimas)
Tohman
MemberKui sa arvad, et sa sööd piisavalt, ei tähenda see seda, et sa söödki piisavalt. Praegu sain aru, et sööd 3 korda päevas, aga tee 5-6 korda päevas. Söö kõvasti, kõvasti ja veel kõvemini. Usu mind, kaal tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberJep, miks ka mitte, taimsed valgud on ka olemas
MemberSee põrkega surumine õigustas end just
MemberEi tahaks küll ninatark olla, aga..
vast = alles
vist = võib-olla
Olen nende sõnade väärkasutamist näinud päris palju siin foorumis.
AutorPostitused