Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberLihtsalt õgi nagu loom, nii palju kui sisse mahub, olgu kõht kogu aeg täis..
Küll see kaal ka tuleb, olenevalt, mida sa sisse ajad..
Tohman
MemberMiks mitte, kasuta fantaasiat..
Tohman
MemberValgukoksi jood kohe pärast trenni, siis lähed koju ja sööd, nii lihtne see ongi.
Tohman
MemberEks igal omad tegevused, mis aitavad paremini tunda ja seeläbi vähem haigestuda..
Tohman
MemberKorralik trenn, vitamiinirikas tasakaalustatud toitumine ja piisav puhkus – nendest piisab, et mitte üldse haigeks jääda..
Ma ei mäletagi, millal ma viimati haige olin (ptui-ptui-ptui)
edit: viibimine värskes õhus mõjub ka positiivselt
Tohman
MemberMina võin öelda omast kogemusest, et minul aitas korralik toitumine.
Tohman
MemberLisaks on veel hapukoores palju vajalikke vitamiine ja rasvu.
Tohman
MemberJah, proportsioonid pole paigas nii, aga vigastuse puhul pole siin midagi norida..
Õnnetus ei hüüa tulles, või mis..
Tohman
MemberMis mõte sellisel viivitamisel on??
Mis eesmärk on jõmmis rinnaga alustada??
Mina ei saa aru, parim viis rinda jõmmi saada on ikka treenides (jõusaalis)
Tohman
MemberMinu meelest on vägagi tõene, enda kogemused räägivad et 5×5 kavaga tuli kõige rohkem massi ja jõudu.. mulle sobib kõige paremini.
Tohman
MemberKui rääkida jõust, siis baasharjutuste raskused kasvasid esialgu 2,5+ kg nädalas. Hiljem oli 2,5 kg nädalas ja kui hakkas aeglasemalt tulema, muutsin kava. Üldiselt jõudu tuli mühinal..
Massist nii palju, et minul hakkas alles massi tulema 5×5 kavaga, see 3×8, 4×10 minu puhul ei olnud nii efektiivne.
Tohman
MemberVana-Kreeka värk ei ole küll nüüd asi, millega võrrelda..
Seal olid orgiad ka, kus mehed üksteist võtsid..
Tohman
MemberKõhtu teha on rohkem kui tüütu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberJõutõmme
Tohman
MemberKui oled mees, siis võta endale naine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Testo taseme tõus garanteeritud igas vanuses

-
AutorPostitused