Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberEi ütleks, et ma nüüd ektomorf olen.Mingi rind on ees küll, aga see on suuruselt väiksem võrreldes teisi kehaosi.
Kaks ja pool aastat olen pidevalt jõusaalis käinud..
See, miks rind proportsionaalselt väiksem on teistest kehaosadest, võib olla tingitud miljonist erinevast pisiasjast: geenid, harjutuse sooritamise tehnika/intensiivsus jne
Tohman
MemberTulemuste kasvu ei tohiks küll pikkus nii eriliselt piirata..
Lihasmassi kasvu aga küll, loogiline ju..
Tohman
MemberVõimas!
Tohman
MemberPildi pealkiri võiks olla: “KUIDAS JULGE unt OMALE RASVASE(D) RINNA(D) SAI”. Krt see kõlab nüüd nagu mõni onu Remuse lastejutt.
Haha, julge Undi rind on rasvane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberUnt lambakarjas!
Tohman
Membersaab, aga rind on suurem lihas ja trenniks kasutatakse üldjuhul suuremaid raskusi kui triitsepsi jaoks, rinna trenn on mahukam..
mina nimetan päeva üldjuhul selle “lipulaeva järgi”, aga eks igale oma
Tohman
MemberIgal juhul enne rinnapäev kui triitsepsi- või kõhupäev…
Miks on vaja uuesti jalgratast leiutada..
Tohman
MemberMinu meelest tundub see harjutus küll triitsepsile olevat…
mai 5, 2009 at 5:17 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194512Tohman
MemberOtt Kiivikas!
Tohman
MemberKui süüa, siis enne või pärast füüsilist trenni..
Tohman
MemberNo kui näitajad on 177/60, siis on küll võimalik, esialgu piisab vaid toitumisestki..
Kodus on võimalik nii mõnegi lihtsa vahendiga imiteerida jõutõmmet, mis on aga parim massikasvatusharjutus minu silmis.
Väga lihtne on teha kükke (raskused selga ja kätte)
Lõuga saab pea iga teise puu otsaski tõmmata või kus iganes mujal.
Rinda saab ka edukalt treenida..
Õlale surumist saab nii, et lähed seina najale pea peale seisma ja siis hakkad end üle lükkama, kui nii läheb igavaks, siis võid abiks võtta kaks tooli, siis läheb keha sügavamale jnejne
Kasuta fantaasiat:)
Tohman
MemberEi saa niiviisi ületreeningut ennustada, kuna see sõltub vähemalt miljonist pisiasjast..
Mina pole enda puhul küll täheldanud ületreeningut, kuigi teen iga päev..
Tohman
MemberÕigekiri: jõutsükli***
Tohman
MemberPalju õnne, Kaido!
Tohman
MemberPalju õnne!
-
AutorPostitused