Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberMuideks, teema algataja tahtis abi ja nõuandeid…
Tohman
MemberHüva jaani
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberMu meelest codec, kui sa tuled siin iseloomu näitama, siis mitte kedagi ei huvita ka, mida sa räägid..
Võid siin nutta palju tahad, a sind saadetakse aina sügavamale pimedasse..
Kõigepealt tee suhtumine korda ja ära haugu nagu väike kutsikas, käitu oma vanusele vastavalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberTa ütles, et miks vaja lollidega Maid jagada? Seega SA oled LOLL mida sa vingud, tuhanded inimesed on tellinud toitumis ja treeningkavasid, kõik kiidavad tema tööd. Mida sa sogad siin ah?Tõsi ta on, et loll saab kirikuski peksa, aga ootame Kalmuse kommentaare, palun…
Sest praegu on meil vaid ühepoolne vaatenurk.. oleks liialt rumal teha siin ennatlikke järeldusi..
Tohman
MemberDate: Wed, 18 Jun 2008 23:29:54 +0300OT:
Vaadates kellaaega võib oletada, et Marek jalka kõrvale mõned õlled rohkem võtnud kui pidanuks ja sellest ka sapine kiri:)
Või siis oli vihane, et tema lemmikmeeskond kaotas, neid variante on mustmiljon….Ärme kuku oletama. Las Kalmus ise räägib, eksole
MemberKõik variandid on juba öeldud, a kas selleks pidi kohe teema tegema?
See FIT’de süsteem hakkab foorumeid risustama ka, fo’sure.
MemberJaapanis pidi olema arenenud riikidest kõige enam enesetappe, 30 000 enesetappu aastas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei imesta ka…teevad end saates lolliks ja hiljem katsu linnas kõndides pilk tõsta
Memberseal saad ju ise teavitada, kui palju finantsi on ja vastavalt sinu vajadustele see tehakse.. olen kuulnud et mõni saab päris odavalt hakkama…
Tohman
Memberminuga on juhtunud küll nii, et alakaloraaž, a jõudu tuli mühinal.. eks see rohkem alguseasi ka oli
Tohman
MemberJa mina mõtlesin, mis kiuks mul selle kodujuustu ja kanaga on…
Tohman
MemberEi tarbi üldse, sest olen veendunud, et ka tavatoiduga kasvab mühinal. Siiani pole pidanud selles pettuma. Kõik on tavatoidus olemas, tuleb osata endale vajalikud ained vaid leida.
Tohman
MemberEks tee aeroobset, kasuta otsingut, siin tuleb iga nädal mitu sellist teemat
Tohman
Membersüdametöö ja üldise tervise korras hoidmiseks piisab ka vähemast kui 4x45min
Tohman
MemberKuule sa kaalud küll ikka jube vähe. Ma sust üle 15cm lühem ja umbes 7kg raskem. Ma küll nüüd eriline koll pole, seega oled sa vist juba alakaalus ja joostes käib kondiklõbin järgi?(no offence)
Ja sa ajad ikka kaloreid taga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega sa ometi ei taha kaalu vähendada? Kui üritad hoida vormi vms, siis oleks loogiline ehk tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
Memberjõhker püss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused