Tohman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tohman
MemberMaitse üle ei vaielda, maitse üle kakeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberTõesti jõhker (Y)
Tohman
MemberAsjad on nii, mu meelest, et kui treenida püramiidiga, on lihtsam tõsta raskusi teatud aja järel..
Kui aga teha sama raskust, siis on raskem minna üle kõrgemale raskusele, mingilt maalt tuleb piir ette… vähemalt minu puhul
Tervitused, tohman
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberHalenaljakas
Membersiit vaadates on vasaku käe biitseps suurem
Tohman
MemberTõesti kurb, aga nii kuradima tõsi
Tohman
Memberkava saad tööriistad–>webtraineri alt
MemberTervist! Kuidas toimida sellisel juhul kui pead minema kuhugile, kus pole jõusaali (maale, reisile, haigestud). No olgu, reisil leiab ehk küll kohti kuhu minna, aga haigena või maal olles ei leia midagit. Pole mõtet mingiseid kännujuurikaid ka tõsta. Jõusaalist mingi nädal eemal teeb palju halba kui oled muidu kogu aeg vähemalt 3x nädalas trenni teinud.*Üks teemaväline küsimus ka. Kas hingamine harjutuse ajal toimub pingutuse ajal või puhkehetke ajal (nt. kangi surudes)
Tänud, Ahti.
Haigena ei ole muidugi mõtet rabada, aga maal võib väga edukalt trenni teha. Mina kogusin nii kahe nädalaga 3 kg massi. See nädalake eemal olemist ei tee sulle ka midagi erilist, ära üldse põe.
*Üks teemaväline vastus ka- Hingamine toimub kogu harjutuse vältel. Rinnalt surumisega, kangi alla lastes hingad sisse, ja üles surudes hingad välja.
Tohman
MemberPalju õnne! Sitkust ja jõudu ka edaspidiseks
Tohman
MemberMis tast ikka saanud, kutt pisteti kotti ja teema vaikiti maha.. Ime et siin teema säilinud on..
Tegelt pole mul halli aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberSöön vähemalt 3x päevas, vahest veel rohkemgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Millist toidu ainet teie soovitate, milles oleks kaloreid suuremas koguses?
3x päevas ei ole nüüd küll, kes teab kui palju… Kui tahad massi kasvatada, soovitaksin iseenesest 5-6x päevas süüa.
Tohman
MemberMine kuhugi ehitus või rauapoodi ja osta sobiva pikkusega toru (kroomitud oleks ilus). Kindlasti on poes ka kinnituseks mingeid spets vahendeid, kui ei siis kasvõi ise puust klotsid alla panna (seest kumeraks jne.).Pole vaja puiduga nikerdada, see võib jääda silma torkima..
On ka sellised spets kinnitused, mille paned toru otsa ja kruviga seina, endal oli kunagi nii.
Tohman
MemberÕLLEGAMuide… kui ma ei eksi siis “õlu” on vist ainus sõna oma käändkonnas…
Edit: Eesti keel on ikka tegija:) Kui sõna “õlu” jaoks on oma käändkond, siis see ütleb midagi rahva kohta:D
Hea tähelepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
Memberselliseid postitusi on siin juba gaziljonTõsi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohman
MemberEesti keeles on korrektne PÄRAST***
Ei ole norimiseks, vaid et järgmine kord teaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A muidu mingi kogus õlut peaks isegi hea olema, B-vitamiine palju….ja noh maandab ka stressi (kui nii võib öelda)
AutorPostitused