Skip to main content

tmks88

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 79 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küki arendamine #170755
    tmks88
    Member

kas keegi smolovi programmi on proovinud kunagi? pidavat päris(loe: väga) häid tulemusi andma, ma kardan ainult et kui ma koolis kehalises pean käima ja korra nädalas tahan rattaga ka sõita siis on see ülekoormav

http://www.dragondoor.com/cgi-bin/articles…mp;articleid=80 programm ise siin

in reply to: Kuidas tuleb liha meie toidulauale ? #170622
    tmks88
    Member

http://video.google.com/videosearch?q=eart…;aq=f&aq=f# vaadake seda filmi, kuskil oli eestikeelsete subtiitritega ka aga ma ei leidnud seda hetkel

in reply to: Kuidas tuleb liha meie toidulauale ? #170569
    tmks88
    Member

liha peab sööma – nõus – kuid mõned pingutavad sellega üle, näiteks ameerikas söödi 100 aastat tagasi 200x vähem kana kui tänapäeval (ühe inimese kohta)

loom tuleb liha saamiseks hukata – nõus – kuid kasvatamine peaks toimuma normaalselt mtte kuskil puurides.

kui lõvi tapab söögiks sebra, siis on see loom elanud vabaduses ja sellist elu nagu ta peaks elama.

kui inimene tapab söögiks sea, siis 99.999% juhtudest on see siga elanud kuskil puuris väga halbades tingimustes millega ta ise vaevalt, et rahul on.

kujutage ette elu kus te elate kuskil puuris kus te ennast eriti liigutada ei saa ja te ei tea mis asi on päike ja yhel päeval teid tapetakse või olukorras kus te saate vabalt ringi liikuda, teha mida tahate, kuid yhel heal päeval tabab sind surmav hoop, kumma valiksid?

inimene on liiga ahne ja tahab kõik endale mugavalt läbi ajada ja paljuneb liiga kiiresti + räägitakse, et inimesi on juurde vaja muidu mõjub see halvasti majandusele

in reply to: alaseljavalu #170447
    tmks88
    Member

Oot sa tahad öelda, et selja edasitreenimine üöe valu võtab siis seljavalu ära ? sest mul on küll üsna sitt järgmien päev ja ka trenni ajal. piin on näiteks kõhulihaseid teha ja kui kükki teha rohkem kui 80 kiloga siis on terve ülejäänud trenni selg valus …

valuga ei tohi kindlasti teha

leidsin huvitava lõigu

This is not an uncommon problem at all. Some people just simply can not Squat without problems. I did them for most of my adult life, and had nothing but consistent back problems. Once I started doing Deadlifts (description) instead of Squats, my back problems have been greatly diminished.

lisan artikkli enda ka siia http://www.bodybuilding.com/fun/cyberpump6.htm

in reply to: alaseljavalu #170421
    tmks88
    Member

massaaž peaks jah aitama

liigutama peab seda haiget lihast sest muidu pidavat see valu päris hulluks minema ja enam nii lihtsasti lahti ei saa

tõmbasin endal ka suve alguses selja ära, läks yle ja kuu hiljem tuli tagasi. uurisin selle kohta ja andsin kõigepealt 2 päeva rahu ja siis hakkasin seljaharjutusi tegema (http://www.youtube.com/watch?v=NFth3Fzc8io siin mõned harjutused millega alustasin ) mul oli põhjuseks liiga nõrk selg, nüüd teen pea 2x keharaskust jõutõmmet nii et jalgadega aitan minimaalselt kaasa ja seljaga pole enam mingeid probleeme

loodan, et saad korda oma selja

in reply to: Küki arendamine #169678
    tmks88
    Member

magada saan ma korralikult, vähemalt 9h

äkki on siis parem jõutrennid viia rohkem õhtusse, et suht koht enne magamaminekut treenida?

hetkel teen ma 18.00 kuni 19.00 tavaliselt ja siis 2-3h pärast magama

in reply to: Küki arendamine #169630
    tmks88
    Member

äkki peaks uurima mõne taastusjoogi kohta, need peaks ka taastumisele kõvasti kaasa aitama? kuulsin et glutamiin pidi hea olema taastumiseks?

in reply to: Küki arendamine #169541
    tmks88
    Member

ok ma võtan teisipäevase reite jõutrenni maha muu jätan kõik samaks, vaatan mis juhtub

in reply to: Küki arendamine #169488
    tmks88
    Member

esmasp – puhkan

teisip – koolis jalgpall ja jõutõmme + õhtul jalgadele jõusaalis

kolmap – trial ja õhtul ülakeha jõusaalis

neljap – koolis jalgpall või ujumine

reede – õhtul jalgadele jõusaal

laupäev – trial + õhtul ülakeha jõusaalis

pühapäev – puhkan

sellise plaaniga kõik peale reite kasvavad ja muutuvad tugevamaks

kui nüüd teisipäeva õhtul jalgadele jõusaal maha võtta võib äkki max küki raskuse arengus paranemist näha?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #167736
    tmks88
    Member

proovin küsimust veidi paremini sõnastada

kui lihasmass kasvab ja kaal tõuseb, siis tuleb ka rasva juurde

kas rasva tuleb grammides juurde ja protsent kogukehakaaluga jääb samaks või tõuseb ka rasva protsent?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #167283
    tmks88
    Member

nii olen nüüd viis nädalat trenni teinud, hüppevõime on tõusnud 15cm (pikk tee on veel ees)

olen päris palju uurinud nüüd selle kohta aga mõni küsimus on ikka.

kas maksimaalse arengu jaoks tuleks kasvatada lihaseid, ehk sellega kaasneks ka massi lisa rasvade pealt või on ka võimalik arendada jõudu ka rasva protsenti hoides või kergelt langetades.

algselt oli mul kusagil 10-11% bodyfat oleneb millal mõõta, nüüd on 9-10%

teen ka intervall jooksutrenni paar korda nädalas, sealt ilmselt põhiline rasva kaotus

niisiis, peaks enne jõu ära treenima ja pärast rasva langetama või saab koos ka?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164778
    tmks88
    Member

arvestasin jah et kang + puur + raskused läheb kusagil 10-15 tuhat

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164705
    tmks88
    Member

äkki oskab keegi veel soovitada kust osta kükipuuri? võiks olla selline kus on lõuatõmbe kang ka üleval

http://www.mma.ee/?p=6&id=5&item=10 siit äkki?

kõige parem oleks muidugi kui oleks pood kuhu saab ise kohale minna

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164240
    tmks88
    Member

üks kiire küsimus veel, kui räägitakse näiteks, et peaksid suutma 1.5-2 korda oma keharaskust suruda siis see on kangi raskus ikka jah? mitte koos keharaskusega

näiteks ma kaalun 84kg siis peaksin suutma teha kükke 120-160kg kangiga või käib see 40-80kg kangi kohta?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164200
    tmks88
    Member

Kuna tegelen ise lisaks jõusaalile aktiivselt ka korvpalliga, siis olen antud teemat uurinud.

Laadisin üles ühe raamatu, Vertical Jump Bible. LINK

Sealt leiad kõike vajaliku informatsiooni, ka harjutusi mida teha jõusaali ning polymetricsi kohta ka.

suur tänu sulle, olen seda otsinud kuna olen palju head selle kohta kuulnud.

lugesin juba mingi osa läbi ja päris huvitav tekst on seal, seletab kõik pikalt lahti jne.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 79 total)