tmks88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tmks88
Memberkas keegi smolovi programmi on proovinud kunagi? pidavat päris(loe: väga) häid tulemusi andma, ma kardan ainult et kui ma koolis kehalises pean käima ja korra nädalas tahan rattaga ka sõita siis on see ülekoormav
http://www.dragondoor.com/cgi-bin/articles…mp;articleid=80 programm ise siin
tmks88
Memberhttp://video.google.com/videosearch?q=eart…;aq=f&aq=f# vaadake seda filmi, kuskil oli eestikeelsete subtiitritega ka aga ma ei leidnud seda hetkel
tmks88
Memberliha peab sööma – nõus – kuid mõned pingutavad sellega üle, näiteks ameerikas söödi 100 aastat tagasi 200x vähem kana kui tänapäeval (ühe inimese kohta)
loom tuleb liha saamiseks hukata – nõus – kuid kasvatamine peaks toimuma normaalselt mtte kuskil puurides.
kui lõvi tapab söögiks sebra, siis on see loom elanud vabaduses ja sellist elu nagu ta peaks elama.
kui inimene tapab söögiks sea, siis 99.999% juhtudest on see siga elanud kuskil puuris väga halbades tingimustes millega ta ise vaevalt, et rahul on.
kujutage ette elu kus te elate kuskil puuris kus te ennast eriti liigutada ei saa ja te ei tea mis asi on päike ja yhel päeval teid tapetakse või olukorras kus te saate vabalt ringi liikuda, teha mida tahate, kuid yhel heal päeval tabab sind surmav hoop, kumma valiksid?
inimene on liiga ahne ja tahab kõik endale mugavalt läbi ajada ja paljuneb liiga kiiresti + räägitakse, et inimesi on juurde vaja muidu mõjub see halvasti majandusele
tmks88
MemberOot sa tahad öelda, et selja edasitreenimine üöe valu võtab siis seljavalu ära ? sest mul on küll üsna sitt järgmien päev ja ka trenni ajal. piin on näiteks kõhulihaseid teha ja kui kükki teha rohkem kui 80 kiloga siis on terve ülejäänud trenni selg valus …valuga ei tohi kindlasti teha
leidsin huvitava lõigu
This is not an uncommon problem at all. Some people just simply can not Squat without problems. I did them for most of my adult life, and had nothing but consistent back problems. Once I started doing Deadlifts (description) instead of Squats, my back problems have been greatly diminished.
lisan artikkli enda ka siia http://www.bodybuilding.com/fun/cyberpump6.htm
tmks88
Membermassaaž peaks jah aitama
liigutama peab seda haiget lihast sest muidu pidavat see valu päris hulluks minema ja enam nii lihtsasti lahti ei saa
tõmbasin endal ka suve alguses selja ära, läks yle ja kuu hiljem tuli tagasi. uurisin selle kohta ja andsin kõigepealt 2 päeva rahu ja siis hakkasin seljaharjutusi tegema (http://www.youtube.com/watch?v=NFth3Fzc8io siin mõned harjutused millega alustasin ) mul oli põhjuseks liiga nõrk selg, nüüd teen pea 2x keharaskust jõutõmmet nii et jalgadega aitan minimaalselt kaasa ja seljaga pole enam mingeid probleeme
loodan, et saad korda oma selja
tmks88
Membermagada saan ma korralikult, vähemalt 9h
äkki on siis parem jõutrennid viia rohkem õhtusse, et suht koht enne magamaminekut treenida?
hetkel teen ma 18.00 kuni 19.00 tavaliselt ja siis 2-3h pärast magama
tmks88
Memberäkki peaks uurima mõne taastusjoogi kohta, need peaks ka taastumisele kõvasti kaasa aitama? kuulsin et glutamiin pidi hea olema taastumiseks?
tmks88
Memberok ma võtan teisipäevase reite jõutrenni maha muu jätan kõik samaks, vaatan mis juhtub
tmks88
Memberesmasp – puhkan
teisip – koolis jalgpall ja jõutõmme + õhtul jalgadele jõusaalis
kolmap – trial ja õhtul ülakeha jõusaalis
neljap – koolis jalgpall või ujumine
reede – õhtul jalgadele jõusaal
laupäev – trial + õhtul ülakeha jõusaalis
pühapäev – puhkan
sellise plaaniga kõik peale reite kasvavad ja muutuvad tugevamaks
kui nüüd teisipäeva õhtul jalgadele jõusaal maha võtta võib äkki max küki raskuse arengus paranemist näha?
tmks88
Memberproovin küsimust veidi paremini sõnastada
kui lihasmass kasvab ja kaal tõuseb, siis tuleb ka rasva juurde
kas rasva tuleb grammides juurde ja protsent kogukehakaaluga jääb samaks või tõuseb ka rasva protsent?
tmks88
Membernii olen nüüd viis nädalat trenni teinud, hüppevõime on tõusnud 15cm (pikk tee on veel ees)
olen päris palju uurinud nüüd selle kohta aga mõni küsimus on ikka.
kas maksimaalse arengu jaoks tuleks kasvatada lihaseid, ehk sellega kaasneks ka massi lisa rasvade pealt või on ka võimalik arendada jõudu ka rasva protsenti hoides või kergelt langetades.
algselt oli mul kusagil 10-11% bodyfat oleneb millal mõõta, nüüd on 9-10%
teen ka intervall jooksutrenni paar korda nädalas, sealt ilmselt põhiline rasva kaotus
niisiis, peaks enne jõu ära treenima ja pärast rasva langetama või saab koos ka?
tmks88
Memberarvestasin jah et kang + puur + raskused läheb kusagil 10-15 tuhat
tmks88
Memberäkki oskab keegi veel soovitada kust osta kükipuuri? võiks olla selline kus on lõuatõmbe kang ka üleval
http://www.mma.ee/?p=6&id=5&item=10 siit äkki?
kõige parem oleks muidugi kui oleks pood kuhu saab ise kohale minna
tmks88
Memberüks kiire küsimus veel, kui räägitakse näiteks, et peaksid suutma 1.5-2 korda oma keharaskust suruda siis see on kangi raskus ikka jah? mitte koos keharaskusega
näiteks ma kaalun 84kg siis peaksin suutma teha kükke 120-160kg kangiga või käib see 40-80kg kangi kohta?
tmks88
MemberKuna tegelen ise lisaks jõusaalile aktiivselt ka korvpalliga, siis olen antud teemat uurinud.Laadisin üles ühe raamatu, Vertical Jump Bible. LINK
Sealt leiad kõike vajaliku informatsiooni, ka harjutusi mida teha jõusaali ning polymetricsi kohta ka.
suur tänu sulle, olen seda otsinud kuna olen palju head selle kohta kuulnud.
lugesin juba mingi osa läbi ja päris huvitav tekst on seal, seletab kõik pikalt lahti jne.
-
AutorPostitused