tmks88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tmks88
Member5×5 kavad on head
ma olen 8 nädalaga küki 150 pealt 170 peale saanud ja jõutõmbe 170 pealt yle 200
tmks88
MemberIga pühapäevane asi kettidega surumine
mina plahvatuslikkuse arendamiseks kettidega ei teeks. plahvatuses oluline see, et kiirus tõuseks pidevalt. Näiteks kükis läheb algus alati aeglasemalt ja lõppp juba kiirelt üles, kui lisada ketid mis on alguses osaliselt maas, siis raskus pidevalt suureneb ja kiiruse suurenemine on väga väike või üldse puudub.
Üldiselt üks väga sagedasi probleeme põlvedega on see, et patella ei püsi paigal kas sidemete või, enamikel juhtudest, lihaste nõrkuse tõttu.Ehk siis, liigeses puudub stabiilsus ning see lööb just välja hüpete korral.Lühiajaliselt peaks aitama põlvesidet kanda hüppamise ajal, pikaajaliselt aga teha allapoole paralleeli kükke suure raskusega.Minul aitas see viimane väga hästi.
jep see viimane tundub päris hästi toimivat, nüüdseks olen raskusi vaikselt tõstes jõudnud päris kaugele ja põlv läheb ka paremaks, ei ole tükk aega tunda andnud
paljudel seda jama olnud, anna päev või kaks rahu ja võid kuumavee pudeleid vms ka peale panna – teevad lihased pehmeks ja taastub kiiremini
Mina arvan, et sa koormad oma jalad liialt ära ja need lihtsalt ei kasva aga eks see kõik oleneb ka treenituse astmest.Pigem tee 1x nädalas ala 5×6 ( 80-90% maksimumist ).Tsiteerides Hr. Bonsunat – kui Te ei puhka, siis ei kasva tee mm ka” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kdima õiged sõnad ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
jõud kasvab – see peamine eesmärk
massi tuleb ka päris kiiresti kui süüa piisavalt, kui söön veidi vähem siis kaal pysib aga jõudu tuleb juurde
mina hakkasin alguses 2x nädalas kykkima, 2 päevase vahega
nüüd teen 3x nädalas
esmasp raske
kolmap taastav (kerged raskused)
reede raske
iga nädal panen kaalu juurde 2-4kg
järgmise päeva trenn on millegipärast eriti võimas ja raskused kergemad. Arvan, et sellised HARVAD joogipäevad võivad trennile isegi kasulikud olla nii naljakas kuidas see ka ei tundu.
äkki see on sellepärast, et alkohol sisaldab päris palju energiat/kaloreid
kõige lihtsam on kindlam on võtta mõni valmis kava mis on proffessionaalide poolt tehtud ja teiste poolt proovitud
näiteks http://stronglifts.com/the-texas-method-st…ediate-lifters/ peaks sulle sobima
sain Smolovi läbi ja mõõtsin täna maxi sain +15kg kükk ja +10kg jõutõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nüüd siis 150kg kükk ja 170kg jõutõmme
pinges selg on siis kui alaselg on kange ja annab tunda järgmine päev?
http://www.healthcentral.com/cholesterol/h…t-2774-143.html proovige seda testi, see peaks päris täpsed vastused andma
ma ise sain 10% kõhulihaste järgi hinnates peaks ta sealkandis olema, õrnalt on näha ja kui pingule panna on rohkem näha
selge siis ilmselt ei hakka neid värke juurde ostma, pole enne ka ostnud, sain lihtsalt prooviks AC-C´d ja muscle+ kusagil pool kilo
mingit erilist lisa arengut pole ka nendega märganud, kõige paremini on siiani toiminud mitmekülgsed toidud ühe päeva jooksul ehk siis kala teiseks lõunaks, liha kolmandaks, pasta juurviljadega neljandaks ja peale trenni ning enne magamaminekut kohupiim
lihtsalt küsisin nii kindluse mõttes üle, et äkki oleks igatepidi kasulikum kohe peale trenni midagi süüa
mul on suht palju selliseid kahtluse küsimusi, loen iga päev artikkleid ja paar raamatut läbi lugenud, kuid puudub kogemus, alles 2 kuud olen uurinud ja tegelenud jõusaaliga, et arendada ennast spordis
sellisel juhul on küll jah areng hea, arvasin, et äkki sa oled siuke 90-110kg vend kelle jaoks polnud 180kg kykk probleemi ja arendasid selle 200ni
igaljuhul ülejärgmine nädal hakkan tegema, teen esialgul esimese osa ainult läbi
loodetavasti on kevadeks 2x keharaskusega kükk kergesti tulema ja hüppamine majas ohtlik, võib peaga lakke hüpata
sa said siis kokku 20kg juurde, palju sul kehakaal vs max kükk oli enne smolovit?
ma loodan, et ma saan rohkem juurde oma 90 kilose kehakaaluga 135kg küki juures
eesmärk oleks vähemalt 1.7x keharaskusega ass to grass kükk ära teha