tmks88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tmks88
Memberforum.uncoverreality.com/audio-video/53113-dagestan-massacre-fate-6-russian-soldiers.htmlooooook….kõhus pole just kõige normaalsem tunne hetkel
tmks88
MemberMis spordiga tegeled, kui see saladus ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tmks88
Memberainuke asi mis ma peale tavatoidu võtan on vahel glükoos. korra olen ka kuskil 150-200g Fast Muscle+ võtnud kahe nädala jooksul.
alustasin 2008 august
http://bodyspace.bodybuilding.com/tmks88/m…on=progresspics siin progressist pildid
aa ja eesmärk on plahvatusjõud, et ennast oma spordialal arendada
tmks88
Membersuurte raskuste liigutamine väsitab ka närvisüsteemi muidu, eriti kui näiteks kükkida nii kiiresti kui suudad
tmks88
Memberkuigi küsimus oli esitatud vist rohkem meestele, julgen väita, et musklis ja treenitud keha (nii meestel kui naistel)on minuarust alati atraktiivsem kui vormitu (olgusiis kõhnem või paksem…)
omades ka ise natukest lihasreljeefi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen kogenud meeste poolt erinevat suhtumist – nii võõristavalt halvustavat kuika positiivset tähelepanu – viimast on õnneks siiski rohkem.
las ma arvan. negatiivselt suhtuvad need, kes on kadedad ja jäävad suuruselt/jõult alla samas ei viitsi ise midagi teha, et mitte selline olla
tmks88
MemberEha Rünne.käin Rünnega samas saalis ja alguses ta kükkis minust rohkem, tal max 150kg, suht häbi oli temast vähem kükkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüdseks õnneks kükin temast kõvasti rohkemmuidu mingi selline suurus on naiste puhul täitsa ilus veel
igaljuhul parem kui luu ja nahk või pekk ja nahk
tmks88
Memberpeaks olema Scorpions and Berlin Philharmonic – Hurricane 2000tänud!
tmks88
Memberkas keegi teab mis siin videos oleva viimase loo nimi on?
tmks88
MemberViimasel ajal on haare nõrgaks jäänud…..annab tunda nii rippumise vastupidavuses kui ka jõutõmbes
kuidas te enda haaret treenite? gripperid? rippumine? kangiga või hantlitega randmete kõverdamine? mõni muu moodus?
tmks88
Memberpalli saamiseks käisin kõik tallinna poed täna läbi…..mitte kuskil ei olnud peale 100% spordi ja seal oli ka ainult 1 mis oli muidugi ära müüdud juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab ikkagi netist tellima
tmks88
MemberSelline küsimus, et ega te ei tea, kus müüakse ameerika jalgpalli (NFL). Ise pole kusagil näinudhuvitaks ka see ja suvel tulen ilmselt proovima mängu ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tmks88
Member7 kuud tagasi
ise 86kg 186cm
surumine 80kg
kükk 110kg (nii sügavale kui võimalik)
jõutõmme 150kg
nüüd
ise 96kg 186cm
surumine 95kg
kükk 175kg
jõutõmme 210kg
tmks88
Memberlühematel sprintidel annab alguse kiirendust kõvasti juurde küki maksimumi tõstmine
kindlasti tee
seda harjutust, annab jalgadele kiirust juurde (nagu öeldakse no glutes = no results) ja plüomeetrikat võid ka teha natuke kuigi kui sa ka lyhikesi sprinte juba jooksed siis sellele erilist vajadust pole
tmks88
Membermul ka taoline probleem
alakeha olen teinud nüüdeks 7 kuud ja reis on 69cm kõige laiemast kohast
biitseps on 37-38 hetkel olen ainult 9 nädalat teinud ülakeha (enne oli 33-34), sellise jala juures peaks see ilmselt üle 40 veidi olema, et tasakaalus oleks
http://forum.bodybuilding.com/photo/showph…puser=108752293 panen pildi ka saab paremini aru, kuigi siin reit eriti pole aga säär on ka küllaltki suur
jõudu on ka vähe hetkel ylakehal, rinnalt surumise max on 100 juures ise 96kg kaaludes, samas jõutõmme on yle 200kg ja kykk yle 170kg. kangiga sõuded (barbell rows) on 110 ilma jõnksutamata ja biitsepsit tegin täna 42.5kg 3×8
küsimus: ilmselt tasub ikkagi kükki edasi teha sest jalg nüüd peaks kõvasti aeglasemalt kasvama ja ylekeha kiiremini järgi tulema?
tmks88
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=kGQfTgqQBok suht motiveeriv video minu jaoks
ajan ka ise plahvatuslikku jõudu taga
-
AutorPostitused