Skip to main content

Tman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: s 55 #35546
    Tman
    Member

Sa peaksid ikka midagi muud ka sööma kui ainult seda pulbrit

in reply to: massilisaja või valk #35509
    Tman
    Member

Sa pead kokku arvestama, kui palju sa saad valku oma tavatoidust, kui see pole piisav siis ma soovitaks kindlasti lisavalku, sest ilma valguta ei ole su lihastel millestki kasvada ja massi juurde võtta.

in reply to: millist valku? #35444
    Tman
    Member

Seda sa saad näha kui valid tööriistad ja kaloriarvuti, seal on olemas.

in reply to: Millega on kõige parm valku võtta. #35391
    Tman
    Member

Siis lisa süsivesikuid ka kindlasti enne trenni

in reply to: Millega on kõige parm valku võtta. #35388
    Tman
    Member

Oleneb millal kas enne või peale trenni või oopis enne magama minekut

in reply to: Kas valku ja kreatiini võib ka koos võtta,yhes segus #35384
    Tman
    Member

jah on küll kasulik, teen ka ise nii ja tulemus on olnud väga ea

in reply to: Kommenteerige treeningkava #35381
    Tman
    Member

Kõhtu üle kahe korra nädalas küll treenida ei ole mõtet, kuna ka kõhulihased vajavad taastumiseks aega.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #35328
    Tman
    Member

Proovi kang õlal mingile kõrgemale astmele astumist ehk steppimist see annab kindlasti tulemust.

in reply to: millega kreatiini #35360
    Tman
    Member

Veega nüüd küll hea ei ole, süsivesikuid sisaldava joogiga(kas spetsiaalse või mõne mahlaga, mahladest parim viinamarjamahl)

in reply to: toidulisandid #35152
    Tman
    Member

Kindlasti süsivesikuid sisaldavad joogid

in reply to: Kõhulihaste probleem #35133
    Tman
    Member

Kõhulihaste kohta otsi infot inglise keelsetest lehtedest seal igasugu variante…..

in reply to: käte areng #35128
    Tman
    Member

Minu soovitus siinkohal on nõrgema käega lihtsalt rohkem pingutada ja tugevama käega ei tohiks mingil juhul ühtegi kordust rohkem teha…nii et kui teha eraldi siis kindlasti mitte rohkem kui nõrgem käsi jõuab

in reply to: Tasakaal #35088
    Tman
    Member

Selle ületreeningu all mõtlesin ma seda et sul ei jõua biitseps välja puhata kohe pärast biitsepsi trenni tuleb sul selg mille aja saab ju biitseps suure koormuse. Ja järgmine päev peale trenni on lihase puhkamise jaoks esmatähtis

Mina muudaks su kava nii et sinna rinna ja selja vahele tuleks ka vaba ja mis puutub jalgadesse siis nendega oli ka minul probleem mis lahenes sellega kui tõstsin korduste arvu. Teen praegu jalgade kõikidele harjutustele 4 seeriat ja kordused vastavalt 14-13-12 ja siis 4-6(peaaegu max kaaluga). Pärast jalgade päeva peab nii olema et käiia ei jõua siis on ea ja siis tuleb ka lihas.

in reply to: Tasakaal #35086
    Tman
    Member

ei sa ei pea midagi välja jätma vaid kerged muudatused läbi viima ja sellle biitsepsiga on nii et sul võib väga vabalt olla ületreening, mille tulemusel tulenused ei parane vaid pigem halvenevad. Biitsepsit tuleb väga hoolikalt jälgida kuna see saab ju ka päris suurt koormust seljapäeval.Nende muudatuste läbiviimiseks ma sulle nõu anda ei oska kuna ei tea su treeningkava

in reply to: paluks abi… #35003
    Tman
    Member

Muidugi, kodus paned pulbri sheikerisse ja peale trenni vesi peale ja ongi kõik

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)