Skip to main content

TLoorits

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis sind saalis häirib? #244613
    TLoorits
    Member

Mind Häirib see, kui teed mingit harjutust ja siis keegi tuleb ja tahab ka seal oma harjutust teha kus sinagi – selle asemele et viisakalt öelda et saan ka siin teha vms..selle asemel on ülbik!Ma tõesti ei saa sellistest inimestest aru…Ära too oma koduseid probleeme trennisaali…Pean tõedema, et inimesed ikkagi suht viisakad teiste vastu jõusaalis…Raskused võiks iga inimene enda järelt ära tõsta ja hantlid sinna panna kus need võetud!Abivalmis inimesi võiks rohkem olla!Häirib veel see kui Riietusruumid on väga täis ja dushiruum kus korralikult vett ei tule …

in reply to: Aeroobne treening! #225411
    TLoorits
    Member

Kuid mina ei ole siiani näinud et keegi oleks peale igat jõutrenni või üksataskõik mis trenni aeroobset 30 minutit teinud …pigem käiaksegi jõusaalis Biitsa ja rinda tegemas:D???

in reply to: Rinnalt surumine #225310
    TLoorits
    Member

Jah aga paraku see valu ei ole alati …vahest väike valu vahest ikka väga valulik…Aga millegipärast avaldub see just rinnalt surumist tehes..kigi see harjutus on suhteliselt hea rinnalihaste soojendamiseks ja arendab ka lihaseid kiiremini..Kas pole nii?

in reply to: Rinnalt surumine #229632
    TLoorits
    Member

Kellegil pole siis olnud sellist muret???

in reply to: Rasva protsent #229646
    TLoorits
    Member

Palju sul Kristjan endal protsent hetkel on?

in reply to: Aeroobne treening! #229645
    TLoorits
    Member

Vahet ei ole isegi kui mi ngi lihas saadud siis hakkab ka seda lõhkuma..ei oma tähtsust kui suur see lihas on

in reply to: Aeroobne treening! #238331
    TLoorits
    Member

nojah eks ma sain nyyd siis targemaks

in reply to: Aeroobne treening! #240838
    TLoorits
    Member

Kava muidu jah Kiivika poolt koostatud aga ise olen järeldusel et kui teha peale jõutrenni aeroobset siis see hakkaks lihaseid lõhkuma vms?

in reply to: Kuidas toituda öösiti? #242305
    TLoorits
    Member

Püüa öösiti siiski puhata;)

in reply to: Aeroobne treening! #242315
    TLoorits
    Member

Eesmärk on kiire rasva põletamine..kõhu pealt suveks rasv maha:D

in reply to: Rasva protsent #242319
    TLoorits
    Member

Ühesõnaga kui mul praegune protsent on 12,1 siis ma peaks selle vähemalt alla 10 saama et midagi paistma hakkaks?…Sest ise ma arvan et kõhulihased mul on aga kõhul siiki rasvakiht mingisugune peal…

in reply to: Rasva protsent #253601
    TLoorits
    Member

Oleneb indiviidist. Lavalaudadel meestel on väga hea vormiga rasva % ulmeliselt madal, keskmiselt ehk 3% juures. Enda kogemuselt võin öelda, et minul paistis juba alla 10% isegi väga hästi. Samas oleneb kuidas üldse mõõta, näidikud erinevad.

Mul oli viimane kord mõõtes 12,1 aga kõhulihased ei paista välja….

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)