TLC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TLC
MemberOlen pea terve oma elu elanud üürikorterites. Vahel on isegi päris norm elupaik olnud, enamasti aga mitte. Tahaksin proovida elamist omas majas. Kas keegi oleks nii hea ja annaks oma maja mulle või veelparem ehitaks mulle uue. Soovitavalt mere või järve äärde. Vähemalt 250 ruutu elamispinda. Krunt , mida suurem seda parem. Kindlasti peaks olema majas ka jõusaali ja garaažis kaks autot, ka ei oleks paha üks korralik motikas. Ise olen töötu ja maksta ei saa selle kõige eest. Kas keegi oleks siis na hää ja avitaks mind? Jube suur tahtmine on seda kõike saada, seda ma võin küll kinnitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2009 at 5:13 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #195316TLC
MemberKoovit võidab
TLC
MemberTLC
Memberveel midagi???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
TLC
MemberNaharebend, striia, venitusarmid. Heal lapsel palju nimesid. Loe teematVastan uuesti. Kreemid on raharaisk. Ajapikku muudab natuke v2rvi.
V6tke endal rasva% alla, kaovad ka uute rebendite tekkimise v6imalused.
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TLC
Memberma ei saa aru miks nii vana teema pmst mitte millegiga ülesse tõstsid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja naha rebend esiteks ei kao sul mitte kuskile !
Tõstsin kuna näis targem varjant kasutada FITNESS.EE otsingumootorit kui teha uus 1:1 teema sama asja kohta!
Osad venitusarmid on mul ära kadunud küll! Ja tõsiselt, ei viitsi selle üle kellegiga vaidlema hakata….
MemberNeid nimetataks naha rebenditeks ja üldjuhul tekivad nad siis, kui kasutatakse aineid mis panevad lihased ebaloomulikult kiirelti kasvama, nimelt ei jõua nahk järele kasvada.Loomuliku arengu puhul selliseid asju ei juhtu.
Kahjuks neid enam normaalselt eemaldada ei saa, peab pöörduma ilukirurgia poole.
See nüüd küll väga õige jutt ei ole. Ma nt. ei kasuta mitte mingei aineid, isegi proteiine mitte, ainult toitumiskava.
Suured armid on tekkinud õlgadele ja biitsepsile….
Ja need armid kaaovad ajapikku ise ära vähemalt minul…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 9:06 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193726TLC
MemberAga soovitax ennem toitumise paika saada. Massilisajatega suureneb päris tublisti ka rasva protsent….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 7:40 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193702TLC
MemberSerious Mass, üks sõber kasutab päris hea tundub olevat….Ta kasutab SM-ile lisaks ka veel Nitrixi….
Ise olen kasutanud Anabolic Halo, ei soovita, hind krõbe ja tulemused polnud ka just kõige muljet avaldavamad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 7:32 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193695TLC
MemberVõixid lisada ka oma treeningkava ja toitumise…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2009 at 8:17 e.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192709TLC
MemberMinul soovitati magusaisu vältimiseks süüa ühe eine juurde kolm viilu sepikut meega. Peab tunnistama, et peale mee söömist küll magusaisu ei teki
Member180cm, 78kg., 19a.
TLC
MemberTänud kõigile!!!!!
“>TLC
MemberÜritan, siis selle allika ülesse leida.
Toitumine muidu korras, toitun M.Kalmuse koostatud toitumiskava järgi…
TLC
MemberEt, siis mida arvate. On selline asi üldse võimalik?
AutorPostitused