Titaan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Titaan
MemberMa ei tea.Aga vist väiksed Colemanid ei teeks paha siia ilma ju!!!
Titaan
MemberSeal Staadioni 21 on hea jõusaal.Ise käin ka seal!!! Seal treener ka olemas. mingi hommmikul 10-16.00 ja 19.00-21.00 peaks seal treener olema.
Titaan
MemberHoian kõike oma 10 sõrme pihus ja loodan kõige paremat!!!
PALJU ÕNNE!!!
Titaan
MemberTitaan
MemberSuvel oli 14%
Titaan
MemberAvancias on ka.
Nati kallim aga nuh aga ikka odavam kui apteegist.
november 11, 2005 at 8:33 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #62077Titaan
MemberKui väljas käid pane sall kaela siis hoiab kaela soojas.
Titaan
MemberKreatiin on hea asi.Dieedi aeg on aineid ikka kuskilt saada.
Ise jätsin nädal enne võistlusi välja.Ega ta midagi suurt hoidnud vett midagi kinni.
Titaan
MemberMiks seda arvate ,et jõusaal ja poks kokku ei lähe poksiga saab ikka päris hea aeroobse:P
Ma ise teen küll kahte korraga ei ole midagi viga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Titaan
MemberKadedusega peab päris palju seal jamama
Titaan
Memberkas need mitte need läätsed pole?
Minu arust neis oli päris vähe süsivesikuid.
august 29, 2005 at 7:04 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #58570Titaan
Memberega jah ma unustasin ka üks päev vee potsiku kaasa võtta ikka ilus pea valu tekkis peale trenni.Seda võib põhjustada ka stress.
Kunagi ammu lõin pea ka vastu kangi ära siis ka valutas.Neid põhjuseid võib päris palju olla.Aga stress ja pinge ees otsas kindlasti!
Titaan
MemberNagu Swarts ütles ,et saab rahulduse naisega voodis nii saab ka rahulduse jõusejõusaalis.
Titaan
Member35 kg
Titaan
MemberMina ei ütle ühegi valgu kohta halvasti.No1 on minu arust hea kvaliteediga ja maitsega. Jätku proteinile siis
AutorPostitused