Titaan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Titaan
MemberTänasest WW Passaazis UUS KAMPAANIA – ostes 500 krooni eest kaupa, saad paki My Diet’i batoone TASUTA kaasa!!! Väiksema ostu korral ka üllatused…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Titaan
Memberühte nägin oma silmaga.Seal polnud kokku kuivamisest juttugi.
Titaan
MemberHoia küünarnukke soojas.
Osta kas mingid sidemed ja pikk pusa mis liigeseid soojas hoiab see vbl leevendab ja tee soojendusi ka enne harjutusi.
Ise endal on vasaku õla liiges otses mõttes p…s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest harjutuste vahele venitan õlga ja proovin selliseid masinaid kasutada õlale mis on isoleeritud rohkem ja õlapäeval tavaliselt lasen paksu pusaga ringi.Parem on küll endal kui olla kui järgin neid asju!!!
Hoia alati liigeseid soojas
Ära tõsta mõtetult suuri raskusi
Soojendus enne trenni
Venitus peale trenni
Titaan
MemberEile proovisin ka selle uue fasti joogi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust selle kuuma suve kõige parem jook mida ma joonud olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan külmalt

Titaan
Memberww passaazi pood homme ikka kella 10st-5ni lahti !!!
Meelde tuletuseks Reco2 ja muscle + poole hinnaga!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Titaan
MemberPalju õnne ka minu poolt
“>Titaan
MemberPane seina peale Colemani pilt ja kui seda vägijooki hakkad jooma siis mõtle ,et saad kuna ka selliseks kui selle ära jood
“>Titaan
MemberTänasest suurenes meie poes kauba valik!!!
Kampaania käib ikka.
All Stars – kõik tooted -50%
Fast – Reco2 ja Muscle+ ostad 2 saad 3 ehk 1+1=3
My Diet – batoonid – 50%
My Diet – Diet Mix – TASUTA !
UUDIS UUDIS!!! Nüüd ka saadaval Fasti uus jook ProFx 500ml.
Nüüd jälle saadaval
Fast Creatine (300gr ja 900 gr)
Maito90 (5kg ja 900gr)
Soija90 (5kg ja 900gr)
Malto6 (5kg ja 1kg)
Dextro (1kg)
ja palju muid tooteid.
Parem kui varem
“>Titaan
MemberTitaan
MemberInimesed ja naiste rahvad ma leitsin teile selle My diet toodete kodulehe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegul ikka My diet ja All Starsi tooted 50 protsenti sootsamad.
Soovitan tulla ja uurima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Titaan
MemberIse teen ka üpris palju hommikuti trenni aga tööpärast olen jaotanud sedasi ,et vahest teen aeroopset hommikul ja õhtul jõutrenni.
Hea rutiini vahetust saab teha sedasi põhiliselt teen hommikul ära siis päev otsa aega taastuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hommikuti on tõesti hea rasva põletus perjood
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Titaan
MemberSee ka kindlasti ,et ära lukusta jalgu kunagi jalapressiga!!! Kui jätad lõpus siis kindlasti väikse kumerusse alla!!!
Titaan
MemberDennis “Nu näed sitast saab ikka saia teha”
Titaan
Membermuidu jala pressil teha siis kaob mingi ajapärast ära jah aga kasuta põlve sidemeid ja hoia põlvi soojas igal võimalusel!!!
Titaan
Memberkeegi ei keela sul käia ju seal.Ise ka käisin 7 aastaselt jõusaalis aga see oli paras pulli tegemine seal sellise vanuse juures.Keegi pole sulle vanuse piirangut pannud ju!!!
-
AutorPostitused