Titaan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Titaan
MemberKas kellegil nüüd on häid filme.
Kui kellegil on siis kas keegi saaks laenata või kõrvetada?
Titaan
MemberMul oli ka muutsin kava !!!
lamades läksin kaldpingi peale siis hakkas asi mõne ajapärsat jälle liikuma:)
Titaan
Memberja need magusad enerija joogid panevad veresuhkru liikuma paname mis ple ültse hea-
Titaan
MemberKui ma treening laagris Otpääl käisin siis kui 2 korda päevas trenni tegin siin oli Isostaar kaasas see aitas hästi taasatada kui pikad trennid olid siis kui maratone jooksed siis võib ka ju soola nati lisada muidu võid kergesti sinna sääre ja tuhara krampidesse ära surra enda kogemuste põhjal need poole mitte ültse head asjad.
Aga jõusaalis ika mineraal vesi ja paljas vesi muud ei midagi:)
Titaan
MemberTitaan
MemberMu sõber sõi seda päris silm nähtavalt võttis alla aga ta rääkis ,et pärast kasutamist oli selline magusa isu ,et …
Hea maitsega ka pidi olema:p
Titaan
MemberHmmm mis siis juhtub kui kasvus kinni jääd siis kasvad laiusesse
Titaan
Memberminu arust kõik on mingil määral.Peaasi ,et mõistuse piires tuleb neid kõike tarbida
Titaan
MemberDieedi ajal suhkrvaba näts päris hea söögi tegemise ajal siis ei topi igasugused lollusi endale suhu
Titaan
Memberma ise olen ka pikkapäeva suvel nüüd tööl.Ma teen kaasa endale tavaliselt riisi ja kana.Kui vahest ikka sisse magaud saab siis ikka kodujuustu ja teraleiba rebin kaasa. Võta endale kaerahelbe putrukaasa seal paned veega ja siis mikrouuni ja pärast segad kodujuustuga väga hea
Titaan
MemberKõik võtavad väljas päikest ja teevad muud huvitavat ,kellel ikka siin arvuti taga aega olla on
Titaan
MemberSästumarketist saab ikka päris sootsalt:P
turu ega mujale pole jõudnud vaadata:(
Titaan
MemberIgal inimesel oma vererõhk!!!Mul treening kaaslasel oli ka vererõhuga probleeme seda vere rõhku lihtsalt võid tihedamine mõta. Sul treenides võib lihtsalt pea valutama hakata! Aga kuna enda liigutamine halba teinud on ??????
Titaan
MemberReval Spoet on Tallinnas üks odavamaid.Mida ma kvaliteedi poolest ja kogemuste poolest oskan soovitada !!! Kui mõtlema hakat ei teaks küll kust odavamalt saaks nii head jõusaali?
Titaan
MemberMa lugesin selle lehe juba nädala vahetusel läbi
??:”>Sain jälle targemaks soovitan teistelegi !!!
AutorPostitused