Skip to main content

timster

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Igivanad kapsarullid uues kuues :P #71871
    timster
    Member

proovisin järgi – väga head on!

kuna kapsarulli sisu jäi paras ports järgi, siis panin sinna järgmisel päeval paar muna juurde ja tegin omleti. seegi oli vääga hea!

in reply to: Proteiin No1 kuidas on #65778
    timster
    Member

arvasin ka alguses, et rõveda maitsega. siis soovitati vahepeal maitse poolest mingit vene protekat. peale kahte nädalat selle söömist läksin no1 juurde tagasi ja nüüd lausa naudin selle maitset:)

minu kehale ta sobib ka ja täidab oma funktsiooni korralikult. no 1 kasuks otsustasin ka seetõttu, et see on väidetavalt liigestele kasulik ja mul on põlvedega natsa jamasti.

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #64799
    timster
    Member

mul on kõrvetised juba aastaid olnud ja proovinud olen igasuguseid ravisid. käinud uuringutel (neelanud sondi) jne. aga tundub, et “patsient ei allu ravile”. rennie tabletid on mul küll nii tööl, taskus, autos kui kodus, aga need toovad tõesti vaid ühekordset leevendust. leevendava JA raviva toimega on zantac tabletid, mina võtan ühe tableti päevas, vahel jätan mõne päeva vahele ka.

kindlasti tuleks lisaks eelpool mainitud toitudele vältida lahjat alkoholi (eriti vein, õlu, siider).

peale söögikordasid ei tohiks kohe väga rabelema ja ringi sebima hakata, vaid peaks veidi rahulikult istuma. treenimist minul ei sega, kui jätan söögikorra ja trenni vahele piisavalt aega.

in reply to: valgusheik jõusaali ja aeroobse vahel #62865
    timster
    Member

jah, olen ka neid kurjasid keeli kuulnud. aga istun lihtsalt veidi aurusaunas ja soojendan end jõusaali ja ujumise vahel – see vast väga hull pole südamele?

kuna vastuseid mu küsimusele praktiliselt pole, saan aru, et pole vahet kas juua sheik enne või peale ujumist?

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)