timster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timster
Member5 korda päevas, mida õhtu poole seda vähem süsivesikuid, vähemalt 3h enne magama minemist ei söö midagi, päevas joon 3 – 3,5 liitrit vett.
timster
Memberkui tõesti pead enne jooksmist midagi näksima, siis võta midagi kus pole palju süsivesikuid. kodujuustu vms. 40 minutiga 5 km tundub olevat paras tempo rasvapõletuseks, aga alustuseks võiksid joosta hoopis 20 minti korraga, et organism harjuks. hiljem võid rohkem joosta.
tempo puhul räägiks siiski pulsivahemikust – rasvapõletuseks ideaalne pulsivahemik on siis kui saad jooksu ajal kaaslasega juttu ajada. kui kaaslast pole ja muidu mõõta ei oska, siis räägi kasvõi omaette:D mitte pikad jutud, ag nii kolmesõnaliste lühilausete ütlemine ei tohiks hingamist segada. kui vähegi võimalik, soovitan siiski pulsikell soetada.
kui vähegi kannatab, oota peale jooksu tund – poolteist ja siis söö valgu- ja süsivesikuterikast tavatoitu.
timster
Membervõta telefon, helista ja küsi liitumise tingimusi. kõlakate põhjal pole väga mõistlik otsuseid langetada ja arvamust kujundada:)
rahvast on seal tõesti tavaliselt suht vähe, oleneb muidugi mis ajal käid. mina olen seal nii ka trenni teinud, et peale minu on veel kolm inimest olnud:)
timster
Memberseal jah, asja küll. pea alaspidi surumise pink ja kõhu külgmiste lihaste trenasöör (nuh see keha keeramine külgedele:)) on asjad millest mina seal puudust tundnud olen. ülejäänu kõik olemas, hantleid, kange ja kettaid on ka piisavalt.
timster
Membernõmme ujulas on jõusaal – peaks sulle sobima ju ideaalselt:)
ma küll ei tea kui hea sisustus sellel saalil on, aga kui sa pole jõusaalis varem eriti käinud, siis peaks alguses sobima küll.
mustamäel veel ttü spordikompleksi saal.
timster
Memberkrt kui mõtlema hakata, siis on vist küll paar korda nagu mingi liivatera jassi leivast hamba alla sattunud… aga mitte nii tihti, et häirima oleks hakanud.
aga leiburi puuviljaleib? pole kuulnudki.
timster
Memberjap – jassi parim. järgnevad rännumees, fazeri koorikleivad, ela teraleib.
timster
Memberkui 10 minti soojendust ka sisse arvata, siis keskmine on 125-130 ja maksimum 160-165. teen seeriate vahel u 1. minutilised vahed, et pulss väga alla ei langeks.
aga jah – tickeri korrashoiuks tee 3-4 korda nädalas 30-40 minti aeroobset ka. ise teen peale jõuharjutusi käimist/sõudeergomeetrit/veloergomeetrit, pulsi hoian siis 130 peal.
timster
Memberteen sellist salatit väga tihti, aga lisan ka alati kodujuustu. tuunikala asemel võib panna vahelduseks ka krabinuudleid või makrat tükeldada. valku küll nii palju pole, aga samas kodujuustus ja munas on seda piisavalt.
timster
Membermax on jah nii 160 ringis tavaliselt, aga alumist püüan ikka mitte alla 120 lasta. teen lühikesed pausid, nii u. minut või alla selle isegi.
timster
Memberon jah hea gadget:) mul on F11 mudel, nüüd vist miski pool aastat olnud. aeroobse tegemisel ikka eriti hea abimees.
mul on aga selline küsimus, et kui teen tund aega jõutreeningut kesksmise pulsiga 130 rpm, mis minu puhul peaks olema ka optimaalne rasvapõletuse pulsisagedus, siis kas ma põletan energiat rasva arvel sama palju kui näiteks tund aega sama pulsisagedusega veloergomeetril vändates?
timster
Membervanilje kohupiim kirsikompotiga (y)
timster
Membersuuremal määral treeninguid mõjutanud vigastusi on olnud kaks.
nii aasta tagasi hakkasin sõbrale jõusaalis pullover harjutust ette näitama. võtsin veel näitamiseks väiksema raskuse, kui tavaliselt ise tegin. panin aga räts turja pingi peale, puusad alla ja käed hantliga üle pea. ja käiski rõve ragin õlast läbi ning enam trenni teha ei saanud. ja kui siin on välja toodud lugude moraale, siis sain väga hästi selgeks, et harjutuse sooritamist tuleb alati pidevalt kontrollida, ka väikse raskusega tehes.
teine mure on mul põlved. otepääl rattamatkal käies võtsid enamus inimesi tõuse ratta kõrval käies, aga mina olin ju ikka kõva rattamees ja pidin kõikidest tõusudest ratta seljas üles rassima. kolmandal päeal lõi tõusudel valu põlve. oleks pidanud siis veidi puhkust andma, aga päev peale matka olin aga jälle ratta seljas ja sõitsin iga päev 30-40 km. lisaks korra nädalas jooksmised, mis minu kaalu juures (u. 90 kg) pole põlvedele just mingi eriline piknik.
nüüd olengi õlga kaks korda süsti saanud, aasta aega glükosamiini söönud ja 2x päevas põlvesid ja õlga deep relief geliga määrinud. vaikselt vist paraneb, kevadel tahaks igatahes jälle rattal sõtkuma hakata:)
timster
Memberpõlved on teine teema millega Annuse juures käisin:) Sinna süsti ei saanud, aga võtan pikemat aega glükosamiini. Vaikselt hakkab asi paremaks ka minema, aga väga ettevaatlik pean olema – väiksemgi ülepingutus tekitab kohe paariks päevaks valu põlvedesse.
timster
Membermul oli u. aasta tagasi paremal õlal kõõluse rebenemine. kannatasin ka pikka aega ja lõpuks läksin audentesesse dr. Annuse juurde. Süsti tegi ära ja valu kadus ka. Aga mõne aja pärast, kui trenni aktiivsust tõstsin, tuli valu jälle tagasi. Läksin aga jälle Annuse juurde ja sain jälle süsti õlga. Aga ikka on vahel õlas väike valu sees. Ei tohi teha nimelt selliseid harjutusi, kus käsi läheb raskusega õlast kõrgemale. Krooli ujuda ka ei saa – tuleb valu sisse. Ei teagi nüüd kas minna kolmandat korda süsti saama (valud on ikka kõvasti vähenenud nende süstidega) või ei saagi enam õlga täitsa korda…
-
AutorPostitused