Timpss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Timpss
MemberTimpss
MemberMadbarzi lehel on kavad olemas, ka sinu soovitult lihasgruppidele, full body jne….See on parim koht üldse alustamaks street workoudiga. Ise hakkasin seda kuu aega tagasi kasutama. See jälgib kõike sinu statistikat, progressi eelnevate trennidega. Võimalusi on lõputult. Saad ise oma kavasid sinna kokku panna, muuta kordusi, seeriaid, puhkust harjutuste vahel, puhkust seeriate vahel jne. See nädal alustasin sellise kavaga: http://ashotofadrenaline.net/the-30-day-body-weight-beastmode-workout-plan/
Võimalusi on lõputult, tee näiteks kuu aega järjest nädalate kaupa ühte trenni, seejärel muuda. Ise olen teinud trenne kus teen kõik seeriad max peale ja siis jällegi 4×10 näiteks. Olen teinud 60 seki pausidega, teinekord jälle ilma pausideta. See kõik mõjub kehale erinevalt ja treenib erinevalt.
Timpss
Memberdetsember 11, 2014 at 2:12 p.l. in reply to: Järjepidev treening hoiab vormis. Video kodutust kulturistist #374872Timpss
MemberMul küll mingi sotsiaalabist elava kaltsaka vastu respekti pole. Austust väärivad sellised mehed, kes käivad tööl, on head isad ja abikaasad ning kõige selle kõrvalt ka trenni teevad – nagu paljudki selle portaali kasutajad!
Irw okei, kui sa nii arvad. GL
detsember 11, 2014 at 12:19 p.l. in reply to: Järjepidev treening hoiab vormis. Video kodutust kulturistist #374864Timpss
MemberJõhker, respekt!
Timpss
MemberTimpss
MemberTundub väga asjalik koduleht olevat. Väga palju erinevaid kombinatsioone ja toitumisharjumusi jne…
Küllap oled sirvinud?
Timpss
MemberTegin samuti õhtul väikse trenni eile..
20 mintsa jooksu siis 5 tüüpi erinevaid harjutusi ja 20 mintsa jooksu tagasi.
Ja täna taas on lihasvalu meeletu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberKuidas sa mõtled, et rööbaspuudel rohkem õla esiosale, kas ettekallutatud? Siis peaks ju rohkem alumist rinnalihast tegema, kas koormab esiõlga ka? Või miskit muudmoodi?
Timpss
MemberKus linnas sa tegutsed muidu?
Täna endal plaanis Stroomi randa minna ja teha samuti üks ringtrenn ja muuta harjutusi veitsa. Vb ka veitc kükke juurde varieerida.
Btw käed võttis päris villi eelmisest trennist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pain No gain
Timpss
MemberTänasest trennsit siis video ka, tegin ühte rutiini.
4 ringi seda.
Lõpus veel Lõuatõmbed 20korda
rööbaspuud 40korda
Lasin ka sellist kava eile rannas ja tänaseks on lihased mõnusalt valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberJep, viitsimist mul õnneks jagub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen paar korda ka rannas turnimas käinud, sitaks mõnus ikka. Muss ka veel on siis on täis-pro. Ja samuti jooksen kohale mingi 15 mintsa ja tagasi ka 15mintsa, et suht täislaks
Timpss
MemberHei,
Super ettevõtmine. Endal on ka plaanis hakata tegelema nö. selle bar traininguga aga kahjuks tuleb 2. juulil sõjaväkke astuda. Igaljuhul pidi seal üsna palju saama sellega tegeleda ja kuna Võru Kupis läheb see teema ülemustele peale, siis on võimalik kindlasti treenida, kui ise piisavalt tahta. Praegu juba vaikselt ise nokitsen, niipalju kui jõuan aga konkreetset kava pole kokku pannud, kuna nagunii kohe minema ja välismaailmaga kontakt puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Varasemalt tegin ka jõusaali aga otsisin midagi huvitavamat ja uut eesmärki ning see mida sina teed on ülikõva. Kui 11 kuu pärast tagasi olen ja sa oma toimetusi siin edasi korraldad, siis võtan sinuga kindlasti ühendust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20 lõuatõmmet peaks vist isegi ära tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga edu sulle igaljuhul sinu tegemistes. Pooldan täiega
Timpss
MemberSee kevadine päike pidi üldse väga ohtlik olema!
-
AutorPostitused