Timpss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Timpss
MemberTimpss
MemberTere,
1. 10 skaalal 7-8 ( 2-3 jääb nv-sse)
2. Ikka patustan, enamjaolt nv. Nädalasees hoian menüüst kinni. Ei näe põhjust miks peaks mitte patustama, pole võistleja ja laval ei käi, elu tuleb ka nautida siiski.
3. hommikuti puder/müsli koos 4 munaga, juustu ja lonks õli. lõunaks liha/kala koos rohelisega. enne trenni kodujuustu koos rohelisega ja peale trenni liha/kala kas riisiga või kartuliga vms…
4. Munad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5. Gurmeeburgerid
6. 4x. umbes iga 4-5h tagant.
7. 200€+
8. Vesi ja mahl (hommikuti)
9. beta-alaniin kuu võtan kuu pausi, kreatiin 3 kuud ja siis kuu pausi.
10. Pigem ei naudi rohjelise söömist, aga olen harjunud seda sisse väntama. Ilmselt söön seda vähem kui peaks.
Timpss
MemberHuvitav lugemine, Kas selle käte eelisarendamise näidisjaotusele oleks mingisugune kava ka koos harjutustega ette näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis koos harjutustega ? See selja teema on väga hea. Kuna olen keskendunud ise street workoudile suve perioodil ja lõuatõmbed on ühed põhilised harjutused siis pean mainima omast kogemusest, et olen oma selja saanud tõsiselt arenema, ja see on parem kui kunagi varem. Olen kasutanud nii püramiide, kui mahu peale ja tavalisi 8×8 seeriaid tehes. Erinevad haarded jne ning kindlasti kitsailt tõmbeid ei tasu unustada, mis minu arust on väga heaks arenguks forearmidele…..Timpss
MemberTeen samuti trennis jalgadetõsteid koos sõbraga, endal on selline õrn pingutuse tunne õlgades, aga sõbral on vähe tugevam. Ilmselt treenimata väiksed lihased kuskil peidus vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberIse küsid, ise vastad. “Pole aega toituda nii nagu peab” Tead ju ikka seda lauset, et “abs are made in the kitchen” See pole niisama väljamõeldud, nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberKüsimus on ka selles, et kas üldse küsija ka trenni teeb või loodab lihtsalt pulbrit süües lihast kasvatada
Timpss
MemberKui toitumist pole aega jälgida siis miks raisata raha proteiinile??? :S Kiirelt massi lihaste näol juurde saada nii on võimatu. Mõtled et ongi imejook ja lihas hakkab kasvama? Oeh…kurb
Timpss
MemberNo eks muutus toimub ikka suuresti läbi toitumise ka. Aga no selg on kindlasti laiemaks läinud, mis jääb nagu eriti silma. Kui alustades tõmbasin 16 pull upi siis peale 4ndat nädalat sain 23 või 24 kirja, ehk et nuriseda pole küll millegi üle. Kindlasti kasutada treeningus erinevaid puhkeaegu. Hetkel nagu kavas kirjas oli põhimõtteliselt 10 seki pausid harjutuste vahel, mõjub ka võhmale hästi, samas sellised max trennid puhkused 45-60 seki, ehk et rohkem jõu peale suunatud.
Timpss
MemberKasutan absoluutselt igasuguseid variante, see ongi street workoudi puhul hea, et võimalusi on lõputult. Hetkel näiteks jälgin sellist kava kuu aega: http://ashotofadrenaline.net/the-30-day-body-weight-beastmode-workout-plan/
Enne seda tegin kuu aega full body trenne, ehk siis kui alustasin. Aga üritan ja enamvähem kuu aega ühes kavas püsida ja siis muuta midagi jälle. Kuus korra teen trenni maksimum tulemuste peale, ehk jälgin arengut ja rekordeid, seda siis baasharjutuste puhul (dipid, lõuatõmbed….)
Timpss
MemberKerge defitsiit on mul näiteks nii, et tunnen 30min kuni 1 tund enne järgmist söögikorda näljatunnet
MemberJalgadesse plahvatust juurde (sest tundus, et jalgu sa väga ei kasutagi, vähemalt videos tundub nii) ja poleks see 105kg probleem sulle
Member12x lõuatõmme laialt
5x lõuatõmme kitsalt
5x lõuatõmme laialt kukla taha
5x lõuatõmme kitsalt kukla taha
10x upside down lõuatõmme
Paus 10seki, seeria vahel 120seki. Tõmbab selja lõpuks nii lukku et halb hakkab. Pole küll sinu pikkuse ja kaaluga, aga 3-5min on minu arvates ka väga pikk, aga samas ma pole ekspert ka. Ise hoidnud trennid alati intensiivsena, ei näe põhjust pikemalt puhata ja pussata. Jõusaalis kasutan ca. 1 min. puhkust.
Timpss
MemberTimpss
MemberJah, kuna äpp/veebileht on pidevas arenduses siis on hetkel nii nagu sa vastasid.
Timpss
MemberVägahea, kui meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on tõesti hea, et app ütleb sulle kui aeg järgmiseks harjutuseks, ise peab ainult kordused lisama. AutorPostitused