Timoomblus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Timoomblus
MemberSamas kui sa hakkad vältima liiga paljusid harjutusi siis võib mõnes mõttes lisa-probleeme tekkida, kui ühed lihased nüüd tunduvalt tugevamaks treenida ning teised täiesti koormuseta jätta. Kogu keha lihasmass toetab siiski teineteist teatud määral ning mõned lihasgrupid päris suurelt
Nagu Gmaster soovitas siis võiks siiski füsioterapeudi juurde minna, kes vaataks probleemid kohapeal üle ning annaks juhendusi taastavatele harjutustele, ning samas annaks nõu kuidas terveid kohti kõige targem treenida oleks, et ei tekiks liigset düsbalansi lihaste vahel ja ei ärritaks olemasolevaid vigastusi.
Kiire ja effektiivne taastumine eeldab üldjuhul siiski omapoolset aktiivset tegutsemist lisaks puhkusele. Kuid niisama ise teadmata on suur tõenäosus asju hullemaks ajada ning läbi neti on õigete soovituste andmine raske. Terapeudid peaksid siiski kohapeal sinu vigastused ära mõõtma, mis ja kui palju sa end liigutada saad ja kui suured on valud jne.
Edu!
Õnneks on asi ikka nii, et antud alaga eriti sellist asja nagu düsbalansi nii kergelt ei tekita. Juba sellepärast, et see on üdine oma keharaskusega treenimine ja sealt välja jätta rööbastpuudel surumine triitsepsile ja asendad näiteks daimond push upidega või muuga, need ei tekita valu ja on väga head harjutused asenduseks. Samas muscel up ei tekita ka nii valu, kui rakenda rohkem plahvatusliku jõudu enda ülesse tõmbamiseks, et siis mitte panna liigset koormust rinnale ülesse surumisel, ettekujutusel loodan, et saate aru. Salasilmale, et Soojaks jooksen ennast ja enne raskemaid harjutusi teen ikka venitused ja mõned kergemad harjutused (kätekõverdused ja lõuatõmbed) Muidugi kõik ilma valuta. Teate ühte võin ka öelda, et siin soojal maal trenni tegemine väljas on ikka paras piin võrreldes Eestiga. Näiteks joosta 5 km on surm, kui joosta Eestis 10 km ilusti, õhk on nii paks ja umbne.
Timoomblus
MemberTänan vastuse eest. Eks ma eelmainitut kartsin ja arvasin. Samas olen siin teinud trenni edasi ja väldin neid harjutisi, mis on loogiline. Muidugi kahju on, et ei saa muscel upe teha, mis on kõige parem harjutus, aga elan üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks kui kunagi kodumaale tagasi tulen, siis tegelen edasi, kui muidugi antud probleem veel eksisteerib.Timoomblus
MemberMitte kedagi?
Timoomblus
MemberTere,
Nüüd on selline probleem, et vigastasin suvel enda rinna keskosa. Täpsemalt seda vahet mis on kahe rinna vahel. Tegelen paljude spordialadega, aga aeg ajalt kevadel ja suvel harrastan sellist ala nagu ghetto workout, tuntud siis ka athletic fitnessi nime all, aga antud ala on ikka rohkem freestyle. Igatahes rippudes toru küljes tõin jalad üle pea käte vahelt läbi ja lükkasin ennast horisontaalselt sirgu ja seisin nii lukustatult umbes kolmkümmend sekundit. Nagu loogiline on, siis antud harjutus paneb suure pinge rinnale ja just nii, et kisub rinda laiali. Loodan, et teil on nii palju ettekujutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale harjutust on mul juba poo l aastat rinna keskel terav ebameeldiv valu kui teen näiteks rööbastpuudel triitsepsit jne. Ühesõnaga neid harjutusi mis kahe rinna vahelisele alale pinget tekitavad. Saalis igasugu rinnalt surumised ja muu ei tekita üldse valu. Olen ise ka loll, et arstile ei läinud, sest olen nüüd otsapidi Australias ja siin nii head võimalused väljas antud ala harrastada. Valu on nagu vähemaks ajaga läinud aga ikka annab tunda. Küsimus ongi siis seles, et kas tõmbasin mingi roide vahelise kõõluse katki ja kas see on normaalne, et nii kaua võtab taastumist. Sest oleme ausad, ma peale suve ikka läksin jõusaali üle ja tegin kuni selle aasta alguseni massi ja jõu kavasi.Panen ka video antud alast, et mingi ettekujutus tekiks vigastuste ohtudest. Ja unustasin mainida, et kaalun 94 kilo, antud hetkel kui vigastus tekkis olin 86 kilo ja pikkust on 196, seega massi mida tõmmata ja hoida on, vigastusi pole raske tekitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timo
-
AutorPostitused