timo1233
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo1233
MemberEi soovi väga liituda trenniga kuna seal on kindlad kellaajad jne… mida ma kahjuks ei saa alati järgida.
timo1233
MemberOlen küsija
Leidsin sellise kava:
http://www.muscleandstrength.com/workouts/intermediate-boxing-mma-workout.html?page=1Mis te arvate? Mõtlesin kardio päevadele visata vahele hüppernööri mingi 15min
Ja ma mõtlesin, et teeks
Üks nädal: 4-6 kordust
Teine nädal: 15-20timo1233
MemberEi usu väga, et tõsielu lugu.
timo1233
MemberPeaaegu sama asi,hommikul ärkan kah lõikav valu sees ja paneb lonkama aga tasapisi läheb üle päeva jooksul.
timo1233
MemberMA PLE KINDEL
Aga muteada peab tegema rohkem trenni kui su kcal on.
Ntx:
2217 kcal onvaja pävas ss sa peaksid tegema trenni nii, et kulutaksid 2400 kcal.
detsember 28, 2012 at 6:07 p.l. in reply to: Trennimise sagedus, erinevad harjutused ja söömine #333299timo1233
MemberOsta toitumiskava kõige kergem ja mõtekam ja ma ei saa aru mismõttes 8 päeva kui nädalas 7päeva?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2. Ei oska väga vastata,lih. otsi endale kava netist,siin fitness.ee-s on ka kavasi.
3. Peaksid üle lugema kõik kcal,rasv,süsivesikud.
Rohkem ei oska eriti aidata.
timo1233
MemberTänud.
timo1233
MemberMul on gain bolic 6000,täna leidsin kapist,kas keegi ütleb kuidas on seda kõike mõistlikum kasutada?millal?kas kohe pärast trenni? Või plegi mõttet kasutada?
http://fitshop.fitness.ee/massilisajad/0/readmore/69/Gain%20Bolic%206000%201kg/
timo1233
MemberAa,no suured tänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo1233
MemberNüüd ma sain aru,tänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuidas ikka erineb jõutõstja dieet(madalama kaalugategoorija omad) kulturisti omast?
timo1233
MemberAaaaaaa,vabandust sian valesti aru,lukud on 3kg ja vedrulukud ple viisavalt suure avaga ,et peale läheksid kangile.
timo1233
MemberEks ma üritan jah süüa aga kas nagu tõesti iga trenn raskuse juurde panemine ja kui palju?
timo1233
MemberPle õrna aimugi palju nad kaaluvad aga umbes 5-10kg. Aga tänud nüüd ma tean vähemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo1233
MemberMind huvitab ikkagi üks asi,kas neil on vahet? vabaraskustega pidi arenema tasakaalulihas paremini välja aga kas veel mingit vahet on?
timo1233
MemberLukkudega on see asi, et siis on liiga raske ja kui raskused maha võtan ss liiga kerged ja hantlitega tuleb samas joones välja. Aga tänud vastuste eest.
-
AutorPostitused