timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberEks ta nii ole Renno. Aga milleks asjatult end 6kg paksemaks süüa kui tulemus on ainult 10kg suurem ?
timo116
MemberHea

timo116
Member+1 Alan
Rene idee on hea. Niiöelda Linna/Maakonnavõistlused, kus siis saada kvalifikatsioon EMV-sse.
timo116
MemberOlekski palju nõutud, et Timo oskaks teemale läheneda võistluste eelarve ja ajalimiidi seisukohalt. Ei ole võimalik Timole korraldada nädalaajalist lamades surumise festivali. Too ennast ennem maakondlikelgi välja! Järelkasvuga tegelevadki ju klubid, igapäevaselt.Sapisele ja läbimõtlematule vahekarjatusele sapine vastus.
Miks sa nii isiklikuks lähed? Miks sa arvad, et ma ei ole mõelnud selle peale, et aja ja ressursilimiit on ? Erinevalt mõnest inimesest ma kasutan kohtasi kus peaks ajud olema ning saan täiesti aru sellest. Kuid kui võistlustele tulevad igasugused limiidid peale palju Te siis uusi võistleijaid juurde saate? Vähe ma usun.
timo116
MemberMis sellel IPF-i varustuseta võistlusega pistimist on, et 3 kordne riie sama tugev kui 1 kordne?Tema mõte oli selles, et ei ole vahet kas on 3 kihile särk või 1. Capice ?
timo116
MemberMida sa üldse massi all mõtled ? Lihasmass või rohkem rasvamass? Kui rasv, siis sööd liiga palju ning ilmselt valesti. Lihasmassi puusadesse minekut ma kuidagi ei taha uskuda..ˇ
timo116
MemberEdu teile siis jõutõstmise propageerimisest ja lootusest järelkasvule kui piirate võistlejate arvu..
timo116
MemberSelles mõttes küll, kuna kui esitati juba selline küsimus siis kahtlen, et küsitlejal treeningkava jaotatud on.
timo116
Membermaitsestamata jogurt – ehk kefiir, kodujuust ehk raejuust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajuvaba, naised on nii lollid, et selliseid asju teha..
timo116
Member3-4 korda nädalas ülakeha treenida siiski on liig.
jaanuar 27, 2011 at 10:14 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287907timo116
MemberTriitseps on päris tugev.
timo116
Memberjaanuar 25, 2011 at 10:24 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287655timo116
MemberSuured tänud. Siis teen seljapäeva kava nii, et 2 paksuse ning 2 laiuse harjutust.
jaanuar 24, 2011 at 9:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287631timo116
MemberKrissu üks asi veel 6 kilo tõmbes aastas tundub tühine, kuid seda saan ma näiteks surumises siiani juurde ” ” jutumärkides viimased 10 aastat, st. et kuskilt maalt ei tule lihtsalt mingitele asjadele enam juurde.Ott sa oled lihtsalt nõrk, tunnista
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal tekkis küsimus. Olen viimaselajal ka mures seljaga, laiust jätkub, kuid paksusest on puudujääk. Saad ehk kiirkursuse teha ning öelda missugused harjutused lisavad paksust ning mis laiust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan ette ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberRoids. Jäme küll jaa.
-
AutorPostitused