timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2011 at 8:13 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295370timo116
MemberÄra pane villast Renno. Päris nii must ja valgelt see küll mõeldud ei olnud, peaksid aru saama küll sellest.
Paar sõna ka siis, et tõesti motiveerib kui keegi tugevam on saalis, mäletan isegi seda kui Te saali astusite, eks alateadvuslikult käis endal ka peast läbi, et tuleb natuke midagi suuremat kasutada, kuid ei teinud seda, ei näinud väga vajadust eputada. Kuid võistlusmoment saalis on sama mis konkurents võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTeie bloqi on puhas kuld. Alati ka minule eeskujuks olnud, isegi üks Teie pilt on välja näidata milline ma kunagi välja tahan näha. Vorm on super, Edu ning hoian pöialt
“>Edit: Panin videos tähele, et vasakpoolne lailihas on kuidagi lühem või on tegemist väiksema massiga seljapeal ? Oskad öelda millest see tuleneb ?
timo116
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2011 at 6:22 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294007timo116
MemberTere Ott
Vaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?
timo116
MemberPalju õnne Aarne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMinuarust on selle asjaga nii ebamugav teha. Surub hapniku kuidagi kinni ning ilma tehes tunnetab paremini..
timo116
MemberKas meil mitte polegi tasuta kõrgharidus? Eliitkoolid on muidugi tasulised aga ülikoolides on tasuta kui piisavalt hästi õpid..?
timo116
MemberMiskipärast kahtlen, et seal süldis 40g valkusi on. Üleüldse selle paari asja kohta paar päeva
timo116
MemberToitumises on ka asi jah ,aga ma olen juba päris pikka aega sama kaalu juures olnud .Miski pole aidanud olen valgurikkaid ja rasvaseid toite söönud pikka aega aga ei mingit kasu.Söö rohkem.
timo116
MemberÄras nüüd arva, et tahaksid pimedas kõrvaltänavas kokku põrgata sellise mürakaga
Kukubki valusamini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberNoh, võtad kergelt juurde siis äkki on mõistlik kaloraaži vähe madalam hoida? Hiljem dieet ka selle arvelt lühem.
timo116
MemberSee on hea lugu. Kirp miks sa end alati massi ajal nii sardelliks sööd?
veebruar 23, 2011 at 9:54 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #290913timo116
MemberRoelly is a beast.
timo116
MemberCant wait to see Lesukov on stage..

Väga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused