timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberTa ilmselt ajas miskit sassi. Õhtulehes ka kirjutas, et võib oodata rahatrahv, aga ei pruugi. Ilmselt oleks see teema ammu siin foorumis ka olnud kui Ott trahvi oleks saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, kaldun ise ka nii arvama kuna siin polnud ka sõna sellest. Loodame parimat.
timo116
MemberJust 50g koguse võtta, sellest piisab nagu ma ennist ütlesin Taastumise Alustamiseks, tund peale korralik söök ja täitsa nudi.
timo116
MemberMul ema enne mainis, et ta olevat kuulnud, aga ise olen ka kursis sellega, et kuni 500 000 võib saada.
timo116
MemberKuulsin, et Ott sai 500 000 trahvi ? Vastab see tõele? Kui jah siis mis edasi kavatsed teha? Euroopa kohus?
timo116
Member100 grammi toodet sisaldab:
• 50 g vadakuvalku
• 8 g kreatiini
• 9 g glutamiini
• 31 g süsivesikuid
• 7,5 g leusiini
• 2 g beta-alaniini
Info 100g kohta. Kui sa võtad peale trenni 50g igakord, saad 25g valku ja 15.5g süsikat, taastumise algatamiseks sellest täiesti piisab, tund hiljem sööd kodus või kuskil. Juurde tahad lisada siis 2 supilusikat(30g) maksimaalselt, rohkem pole vaja.
timo116
MemberKüsimus – Kas keegi on sealt lehelt siiani ka reaalselt midagi “kingituseks” saanud? Olen neid kutseid saanud umbe juba.Klassivendade sõbrad olevat saanud IPhone ja IPodTouche.
timo116
MemberSuured õnnesoovid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberGainerites on reegline suht palju süsikaid, vähe tõenäoline, et seda vajad lisaks.
timo116
MemberIse olen Konsumist ostnud.
timo116
MemberJõhker huumor ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see huumor on suuremosa jaoks liiga keeruline, et naerdaEriti kahju on veel, et noored näitsikud seda veel tõepähe võtavad.
timo116
MemberSellepärast nüüd küll ei pea muretsema, et seal kokku kuivad vms.Vaidlustaks, venna kogemuse põhjal võin öelda, et juhtus küll nii, ta tõmbas elu kiluks ära
timo116
MemberIse kaldun arvama, et oleks pigem soovituslik üks lisavalk, kuna toidukordade vahed on maru pikad ja ega seal vast kõige rohkem seda valku ka pole.
timo116
MemberParim aeg kreatiini sissevõtmiseks on kohe pärast trenni.Võib tunduda rumal küsimus, kuid selgita miks?
timo116
MemberMul toimib see suht hästi jah!Ainult et ma teen suti teistmoodi, et käsi on küünarnukist 90 kraadi kõverdatud ja plokk käe kõrgusel.
Olen ka nii teinud, pole nagu vahet teinud, vahelduse mõtteks kasutada.
Edit: AInus vahe oli see, et sain suuremat raskust kasutada.
timo116
Member1. Glutamiini kohta niipalju, et lisa peale trenni olevasse taastusjooki.
2. Ise võtan enne trenni kreatiini. Pigem võta enne trenni.
3. Kuna toidukordade vahed on päris pikad siis kell 10 ja teine peale trenni oleks mõistlik.
4. Pähklid on heade rasvade allikad. Seega +
5. Treeni käsi ka, kasvõi kord nädalas, proportsioonide pärast.
6. Kuna sa ise toitumist reguleerida ei saa ajateenistuses olles seega on toitumise koha pealt antud situatsioonis ei ole midagi sul muuta.
Lisa: Treeningkava on olemas ?
Targemad parandage kui midagi valesti sai.
-
AutorPostitused