timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberKert Uppin??Kas ta käib Tartu noorte ja juuniorite grupis!?!?
Tahaks konkurendiga trenni teha koos?
timo116
MemberMiks Villul nii kehv tulemus ? Vana on ? Millega tegeleb ?
timo116
MemberSagor on ikka räige loom
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMis siin ikka palju juurde kirjutada. Ei pane kasvu kinni ja kõik. Kui kardad, et paneb siis ära mine saali.
timo116
MemberTema kaalule peaks kaloraaž täiesti piisav olema, et kasvada. Kui jääbki seisma siis jah lihtne päevas pakk hapukoort toidu kõrvale süüa. Võimalik, et areng seisab ka selle taga, nagu sa mainisid, et koolipäevadel jääb kaloraaž 2500 peale. Koolipäevi nädalas 5 seega polegi midagi head oodata. Pead iga päev niipalju sööma. Patupäevi võid ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu kasvamisel.
timo116
MemberMina loen välja, et küsimus seisneb selles kas Jõutrenn peatab kasvu?
timo116
MemberRasvade ja valkude suhtes ongi see plussiks, et kõht püsib kauem täis ka.
timo116
MemberSiiski loe artikleid ja vanu teemasi, täpset samat teemat polegi, aga põhimõtte on kõigil sama. Toitumine paika, Korralik treening ja puhkus.
Otsi.
timo116
MemberMiks, et selle arvelt rohkem süsikat süüa? Kui võimalus on siis Rasva/Valgurikkam söök oleks nagu asjalikum, ei tule seda liigset rasvakihti peale.
timo116
MemberPalju pikkus ja kaal ?
timo116
MemberPeamiselt süsikad kõik, valku suht minimaalselt, rasvadega samamoodi.
timo116
MemberSamas see igaühel individuaalne. Mul igatahes niimoodi areng toimub. Olen proovinud ka 10-12 kordust kaks kuud järjest, aga raskused ei suurenenud tilkagi.Või ise ei lisanud raskust? Progress peab sees olema muidu pole ka arengut.
timo116
MemberMis k*radi rekkaga Warren sõidab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi Dodge RAM peaks olema vist.
timo116
MemberOsladilil ülikõva vorm.
timo116
MemberMüostatiini geen vist ei blokeeri lihaskasvu. Flex Wheeleril ilmnes sama nähtust kui ma ei eksi.
AutorPostitused