timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberKuna selg on üsna suur lihasgrupp siis mina isiklikult ei lisaks midagi, maha ka ei võtaks.
timo116
MemberPalju õnne
timo116
MemberAii kurivaim kust on vorm. Väga kõva. Ei tea mis trump otil praegu on.
timo116
MemberAlgul ehmatas ära, võtab harjumist, igati positiivne on see, et rohkem aktuaalseid foorumiteemasi nähtaval. Väga viis.
Kuidas fitness rates oma kontole ligi pääseb, et uusi pilte lisada vms ? Seda nagu ei leia.
timo116
Memberkohupiim ja õun on peale trenni sobilik küll, kuid peaksid üldmenüü korda seadma.
timo116
MemberKava on sõna otseses mõttes mõttetu. Võta siit lehelt korralik algajate kava SIIT ja alusta esialgu selles, hiljem võta edasijõudnute oma, jaotus vali omalt poolt.
Kuidas toitumine on ?
timo116
MemberEi taha hirmutada, aga äkki lased arstil üle vaadata, mingi kasvaja ehk? Või hakkab günekomastia tekkima?
timo116
MemberKindlasti pole sul väga suuri jalalihaseid + treenitud jalad on ilusad

Jään ka ootama uusi poste
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSaab ka ilma kui tasapisi tiksuda üles, nagu Kalmus.
timo116
MemberTra millised jalad
timo116
MemberPutin vist pandi seda uurimist juhtima…
timo116
MemberPane torud väikse diagonaaliga >>/<< Saad ise mugava haardelaiuse võtta. Normaalne vahe oleks õlgade laius +2cm mõlemale poole.
timo116
Memberisegi kogenud sellist, et pigistaks süldil luud puruks, jube.
timo116
MemberTunnise ja 2 tunnise treeningu ainuke vahe on see, et 2 tunnine juba läheb kataboolsele seisundile üle, selle vastu aitab juba peale tundi juba sheigi joomise alustamisega. Muud vahet pole ise täheldanud, ei keskenduvuse ega muu langust.
timo116
MemberSamas ise olen nõus kohati, et enamus noored on maru naiselikud, lakitud pe*erastid igalpool, kered nagu kriipsud ning tüdrukud ripuvad käe küljes.
“Mille kohta Eesti maskuliinkriitilises ühiskonnas on ohutu väita, et paljud mehed on järelikult jobud”. Sellega ma ei nõustu, see, et maskuliinsus kaob ei tee ju jobuks. Üsna kitsarinnaline väide tema enda poolt.
AutorPostitused