timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberEi mäletagi kunas viimati jõutõstmine riigitelevisiooni 5 min eetriaega sai.Minuarust oli see siis kui Kaido 275kg ära surus ning temaga väike intervjuu tehti.
september 9, 2010 at 8:36 e.l. in reply to: The N.A.B.B.A MR IRELAND UNIVERSE AND WORLD QUAILIFER #275637timo116
MemberPalju õnne Meelis. Peajagu olid üle meestest, neil polnud võimalustki.
timo116
MemberKirp, millal Tallinna tuled? Ma käristan sulle Sparta kohvikus välja
Aaa oot… sa ei saa ju süüa, sryHAHA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Thats mean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nice.Vorm on päris kena härra Konsap.
timo116
MemberKas ennem siis ei olnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkasid juba jutud korduma jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hoiab teistele ka pöialt, et võistlused õnnestuks
??:”>timo116
MemberMürk ta küll ei ole. Aga teoreetiliselt ei sobi need üksteisega kokku. Kreatiin seob kehas vett ja roheline tee ajab seda välja.
timo116
MemberNüüd on Alexiga millesti rääkida
??:”> Tubli .timo116
MemberHoian Pöialt.. Eriti Rausile
“>timo116
Member120kg surutakse nagu tühja õhku.
“>timo116
MemberSamas isenesest õigus tal on. Motivatsioon kaob küll üsna ruttu.
timo116
MemberLõuatõmbekang. Tavaline kang ja raskused. Surumispink. Hantlid. Saad juba üldiselt terve keha sellega läbi töödata.
timo116
MemberTartu Kaubamajas on praegu head hinnad hantlitel. 15kgsed vist äkki olid 425eek vms. Pead ei anna…
timo116
MemberIse tegin jalapressiga liiga alseljale. 2009a veebruaris. Siiamaani pole päris välja ravinud, tegin röntgeni, lülid suruvad omavahele närvi kinni. Tegin pausi alaseljale trennist, andsin puhkust siis. Valud süvenesid ja läksid tugevamaks. Alustasin mingiaeg uuesti selja trenniga ja valud suht ruttu hakkasid leevenema ja nüüd on suht koht kadunud, kohati ainult valutab.
Aga röntgen tee ning vaata mis arst edasi räägib.
timo116
MemberButterbean võidab ma usun. Oskab lüüa, tehniliselt parem, kogemust rohkem.
timo116
MemberMV Spordiklubi on Riia ringil. Lõunakeskuse juures. http://mvspordiklubi.ee/
Eesti Maaülikooli jõusaali kohta täpselt ei oska Mina sulle öelda.
timo116
MemberMV on selline tore koht.
-
AutorPostitused