timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2010 at 7:42 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #280740
timo116
MemberEt lisaks vormile ja poseerimisele oskaksid ka oma vormi grimmiga hästi välja tuua ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki juba vana grimmiga saavutati selline oskus…Pealegi Dream Tan oli kordades ilusam kui see Jana Crap.
november 22, 2010 at 4:41 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #260942timo116
MemberPalju õnne…See grimm on ikka täis pask kui päris aus olla, tõmbas kogu vormi minuarust ära..
timo116
MemberHea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSee huumor läheb juba sinna kategooriasse, et kõik jõusaalis käijad kasutavad midagi..Laias laastus nii on välja kujunenud jah..Minultki küsitud, et kas kasutan
timo116
MemberNo minu käest küsivad sellised tavainimesed(kellel on kulturismi suhtes eelarvamused), et kas ma ikka midagi sellist ka söön.Kui mõni asja jagav tüüp minu käest seda küsiks, oleksin meelitatud.

Kasutad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljakas küll, kõik jah loobivad süüdistusi, kõik alusetult..
november 17, 2010 at 4:59 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #276285timo116
MemberImre 3
Jüri 9
Imre vormi kohta, see mis on pildi peal, kaubamaja spordis tehtud erineb kardinaalselt sellest mis ma seal oma silmaga nägin..
timo116
Member50% raskusega treenides ei kao jõud ega lihasmass, vaid hoiab kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või kui tahad suurte raskustega teha, siis tee kaks seeriat. Kolmandast alates on juba arendav. Kuni kaks seeriat on hoidvad.õõõäää??????????
Kava näeb mul ette 2×2 siis see tähendab, et ma ei saavuta sit*agi sellega? Mingi teaduslik alus ka su jutul on ? Häma ju..
november 8, 2010 at 6:26 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281834timo116
MemberPalju õnne Ott. Vorm oli hea, viimane kord kui vormi kritiseerisin siis olid jalad jube kehvad. Kuid eks vigastused teevad oma töö. Veelkord palju õnne ja Järgmine aasta tood medali ära.
timo116
MemberWord.
timo116
MemberKahjuks kohapeale tulla ei saa, kuid hoian moraalset tuge eemalt
september 26, 2010 at 4:36 p.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #277691timo116
MemberBriti teadlased..ajavad ila jälle vist..
timo116
MemberKõva video. Hoian pöialt sulle võistlustel.
timo116
MemberMuidugi võib! Ma arvan, et lausa peakski söögist need kätte saama, kuna pulbrid ei ole nii kasulikud kui toiduained.Ja see vähemkasulikkus väljendub Kuidas?
Lihtsalt uudishimulik..
timo116
MemberTrying to look more of a badass.
timo116
MemberPalju õnne tagantjärgi. Järjepidevust ja tervist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused