timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberKeti all ma mõtlesin sellist jämedat …mis kohe jääb silma,muidu pole ja hullu…aga just need a la pöidla jämedused ketid on naljakad:DA mis ses imelikku on? Ma tahan ka endale a la pöidla jämedust ketti osta(muidugi ma näen ise selle nimel tööga vaeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
timo116
MemberMassiperioodil?! Tahad teda massiperioodile saata?! Ma tahaks sind kuu peale saata!Kui sa hoolikamalt loeks, siis ta ütles et MASSIPERIOODIL on asendamatu, ta ei rääkinud midagi tema panekust sinna…just chill!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKetiga tüübid mulle küll ette ei jää, sest kannan isegi, ning see on mul kaelas kogu aeg, ka duši all ning öösel, ei näe põhjust miks peaksin selle treeninguks ära võtma.Mul on ka kett 24/7 kaelas, mis ses imelikku??? Armani särki endal pole aga nh…trennis on mingi kalts seljas mida higistada võib…
MemberKui jõusaali ei ole võimalik minna ja näiteks rattasõit ja hantlitega treenimine hakkab juba igavaks muutuma siis üks hea võimalus end väsitada on näiteks teha mingit kodust tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mulle meeldib tihti oma ema aidata kas pesu pesta(käsitsi muide) või põrandaid pesta või nõusid pesta… võimalusi kui palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris kenasti väsitab ära pesu pesemine käsitsi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Se on omaette pingutus, mul jääb alati selg sellest natuke kangeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga Jõudu ja Jaksu sulle… oma treeningutel Korts, mul oli alguses täpselt sama asi, kaal tõusis ja suht kergemini väsisin jne…minu kaal küll ei tõusnud nii kõrgele kui sul….mitte sinna poolegi, aga siiski jõudis kohale, et nii ei saa asi jätkuda ja hakkasin trenniga pihta, esimeste kuudega (4kuud) sai 8kg alla võetud ilma ennast kurnamata ega midagi…See on nii hea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jh Jõudu edaspidiseks!
timo116
MemberTäpselt, mõnel on iseloom tugev nagu härg, aga ei tea kas ta jõu poolest on härg ?Ega ta ei saagi ju tugev nagu härg olla, ta siiski õrnema soo esindaja…Mis te kisuta üldse ta kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teil kindlasti endal ka sarnaseid juhtumeid olnud, ma tean, et mul on ja tõsiselt ajab se närvi kui trügitakse vahele ja segatakse…timo116
Member13. Kui sa paned trenni minnes sellise make´i peale nagu läheks laupäeva õhtul välja ning treeningu intensiivsus on selline, et nahk ei lähe isegi kergelt niiskeks.Juhhei, ma leidsin ennast nimekirjast, olen jõusaalitola! Naerge, kui mind saalis näete, sest nädala sees pärast tööd trenni minnes ei hakka ma enne trenni maha pesema ripsmetušši ning kui laupäeva õhtul välja lähen, ei ehi end samuti muu meigi kui tuššiga. Mis puutub higistamisse, siis mis teha, ma ei higista, isegi saunas mitte (ja saun on korralikult kuum – mehest jookseb samal ajal vett nii et kuivab või üldse kokku).
Endal sama asi, isegi saunas ei higista, trennis ehk läheb laup niiskemaks ja püksid tagant märjaks, aga mingit meeletut higistamist küll pole
MemberMinu arust on äärmiselt ajuvaba, kui tullakse saali treenima ja seda saadavad pidevad kommentaarid, et ma täna väga palju ei tee või ei pinguta, et muidu on homme keha ja lihased hirmus valusad.No Pain, No Gain?…Mina küll sellepärast ei põe, et lihased valusad pärast jne…mul on väga hästi meeles on ESIMENE jõusaali trenn. Tehtud sai jalga, rinda, kõhtu(isegi) ja käsi…Jube milline enesetunne oli hommikul ärgata…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei muidu see lihasvalu on vahelduseks päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberJõusaali tolade hulka liigitaksin ka sellised tüübid, kes tulevad jõusaali ja hakkavad peegli ees igasugu poksimis liigutusi tegema. Ise veel sellised väiksed tüübid. Neid kloune jälgides tuleb alati naer peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ojaa ja kuidas veel
MemberMa teen ka ise pooli hantlitega asju kinnastega, kuna mõned hantlid on väga ebamugavad, küll aga ajab mind naerma, kui teised pidevalt kindaid kasutavad, isegi kõhtu tehes on kindad käes. Naistest rääkimata, kes oma nike’i kinnastes jalgade lähendamist masinal teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea…ma teen kõiki asju kinnastega, kipuvad ka kõhulihased sinna sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik on selleks, et ma ei vaeva kindaid käest võtma ja rütmi segama
MemberÕlle kohta, vist nii väga midagi ei selgu, aga kuidas oleks ühe Giniga või millegi muuga? Kui juba juttu tuli
MemberOi halb oli :S
MemberMind huvitab rohkem kes kõige rohkem kätekõverdusi suudab teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MINU jaoks on kätekõverdused olnud küll palju effektiivsemad kui rinna treening kangide ja muude asjadega…. aga jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siiski huvitab, ise vist mingi 50 kaupa suudan aeglaselt teha (VIST…pole kunagi proovind maksi )Kui suur vahe on kätekõverduste tegemisel ja rinnalt surumisel? Et ta on ju loogiliselt täpselt sama asi? Ntks kui ma kaalun 70kg ja teen 10×10 seeria kätekõverdusi või ntx 50kg 5×10 seeria? siis kummast rohkem kasu? Rinnalt surumisel või siis kummal?
Tekst võib arusaamatu olla, aga loodan, et saate aru
MemberJah, aga rattaga sõidad vähe, ikka 50km, siis 15km jooksu otsa ja peale seda kohe 6000 kõhulihast. Nii iga päev.Vabandust, ei saanud irooniata.
Sinu iroonias oli rohkem targutamist…Ei ole vaja hakata mingit iba ajama…parem õpetussõnu, selleks küsitaksegi siin infot, sest ei teata asjast ni palju!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberÜkskõik mida te treeniad tahate…mitte Miski ei tule Kiirelt…Kõige nimel peab vaeva nägema ja sellega läheb aega!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMina võtsin 2 kuuga mingi 4kg alla…tehes pidevat trenni…veits nigel, aga asi seegi…aga se mis sa üritada tahad on tsipa väga raske!
-
AutorPostitused