timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberMul tekkis uus küsimus nüüd….Kus oleks võimalik Testosterooni taset kontrollida?
“>timo116
MemberMa alati ei saa aru, miks see rinnalt surumine siia puutub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi, ma ka ei saa aru, miks kõik mainivad seda rinnalt surumist, see pole ju ainuke viis trenni teha
“> aga eelnevalt mainiti juba…et toitumine korda ja sa oled alles 15, et aega kasvada küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSee kava on reljeefist kaugel. Tegemist on ikka jõutsükliga.Selge…aga praegu on mul eesmärk jõupeal, mitte relieef…seega kuluks marjaks ära
“>timo116
MemberTõesti imelik se asi
“>timo116
MemberAitäh vägivaldur
“>Mida teeb testosteroon?
1. Aitab tähelepanu kontsentreerida, parandab mälu, mõjutab libiidot, tõstes seksuaalsust.
2. Stimuleerib mehelikku tüüpi juuste kasvu.
3. Stimuleerib lihasmassi kasvu.
4. „Murrab” noorukieas häält.
5. Aeglustab vananemisprotsesse ning kaitseb ateroskleroosi eest südant ja veresooni.
6. Takistab liigse rasva ladestumist kõhu piirkonnas.
7. Kindlustab reproduktiivse süsteemi normaalse arengu ja töö.
8. Garanteerib luude vastupidavuse.
Nii palju ma sain siis juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellegil juurde midagi lisada…palun väga
MemberSeal aint kirjas, et ta meeshormoon…Kui kellegilt tükki küljest ei võta, äkki seletaks tööpõhimõtte ära
“>timo116
Membertimo116
MemberSaadan päeva-paari jooksul kõigile!timo116-jah, teen neid tasuta!
Ei noh sellisel juhul, kui pole palju teilt nõutud, kas ma ka saaks ühe
“>Trenni 4 korda nädalas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult tahaks rohkem relieefkava…jõudu saab alati juurde teha
MemberKavasi jaotad täiesti tasuta?
“>timo116
MemberHea, et probleemiga tegelma hakkad…aga jh, kõigepealt sea toitumine korda ja ära jumala eest end sellise trenniga ära kurna, võta rahulikult, küll ükskord oled ka sina rahul
“>timo116
MemberEi ütleks, et ta nüüd just mõttetu jura on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtab mõtlema asi
“>timo116
MemberMõte on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , oleks endal ka keegi nii hooliv
“>timo116
MemberVäga suur kaastunne….siinkohal tahaks öelda, et mul ka juba Ema hakkas muretsema minu pärast…et äkki mul ka selline asi kunagi juhtub
“>timo116
Membervist isegi on, mul küll vähemalt läheb kõht kiiremini tühjaks, kui ma nätsu närin
“>timo116
MemberMiks idiootsus? Sa saad ju teisi lihasgruppe teha, miks sa ei võiks eraldi jalgade pärast minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa oled ka vaid siiski inimene ju
“> -
AutorPostitused