timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberTäitsa pees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on raudselt mees ju 
timo116
MemberEi taha küll väga halvasti öelda, aga…olid need 3 kuud joomist siis seda väärt?Ma ka aru ei saa…joovad iga päev…enne teeks ikka trenni väikestviisi, kui rihmaks laseks koguaeg…veits mõttetu…
timo116
MemberMis sa kohe pulbreid sööma hakkad…kõigepealt tee trenni rahulikult edasi, küll se vorm ka tagasi tuleb…
timo116
MemberMul torkis ka rinnus, käisin perearsti juures, selgus, et parem vatsake lasi füsioloogilise piiri peal rohkem verd läbi, kui oleks pidanud…aga se tulenevat kasvust….et käi igaksjuhuks kontrollis…
timo116
MemberMehed, tunnistage nüüd ausalt üles, et te olete lihtsalt kadedad, kuna tal on ja teil ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa tahaks selline olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ta siiski naine ju
september 14, 2008 at 12:51 p.l. in reply to: Ühe biitsepsi arendamine- kas nii on võimalik? #165898timo116
MemberSain su jutust nii palju entusjasmi juurde igatahes, et üle mitme kuu võtsin enese piinamise uuesti ette. Tõesti, kui liiges soojaks oli painutatud sain isegi ninast kinni üle pika aja
Aga, jah, korras liiges kaugeltki ei ole ja 100% lähedale pole julgenud ükski arst ega terapeud pakkuda.
Aga Sul õigus muidugi, tasuks ikka vaeva näha veel.
Tänx!
Minupoolt palju tahet, jõudu ja jaksu ning palju edu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKaloriarvuti näitab “kanafilee” puhul 24 g valku 100 g kohta, aga ma arvan, et see on toore liha kohta antud. Ma ise küll kana ei söö ega pole seda keetnud, aga kui 100 g fileed ära keedad, siis peale keetmist võib selle kaal natuke erinev olla, aga vahe ei tohiks väga märkimisväärne olla, päris grammi täpsusega polegi ju vaja valgu kogust arvutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa kana ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSee on juba rõve…siiski naine ju
MemberSama siin…ei suitseta…enamus sõbrad küll…aga endal põhimõtted, Ei suitsule ja Narkootikumidele…
Memberseda küll aga arvan, et tal on ka piisavalt kogemusi ja soovitusi algajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles ei vaidle…aga alguses võiks ikkagi lasta lihasel puhata…
timo116
MemberPõhimõtteliselt….ma vist sain juba
MemberVõib siis välja lugeda, et vaikus enne tormi.Krt siis ma sain vist tõesti viimase paki maasika Hera 80-t
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vist jh…hera 80 kadus just letilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtsin just vaadata seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membermis tast ikka vaadata. parem ikka ise teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamus on tühipaljas hõõrumine
Membersamas ka vendv soovitas teha igapäev… erinevate intervallidega 10-15 minSelge…endal praegu kõhulihased nii tähtsad pole ei tea ka täpselt öelda…ei keskendu neile nii palju
MemberJa miks sa teed igapäev kõhulihaseid…tee üle päeva…kõhulihased ei jõua taastuda…
AutorPostitused