timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberOlen käinud 3 kuud jõusaalis nädalas 3 korda ja ujumas 1-2 kord nädalas aga kuna treeningud kalliks läinud ,enam vanemad ei anna treeningu jaoks raha,mida teha ,või kuhu trenni minna et oma füüsilist hoida?Hindadest niipalju et käin tartu ülikooli jõusaalis seal 1korra pilet 75.- ja kuu 800.- ,ujumisel auras 1 korra pilet 40.-Otsi odavam jõusaal…ja võid joosta mitte ujumas käia…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei oska soovitada ka muud, ise olen Tartu KHK jõusaalis…seal on mitte KHK õpilasele 360.- 8 korda jõusaali käiku koos saunaga vist…timo116
Memberolen ma õigesti aru saanud,et pakkud oma keha selle jaoks?
Ma parem mitte
aga kuidas oleks sinuga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKui päris aus olla, siis pole lihastes naised minu seisukohalt üldse ilusad…
timo116
MemberVaikselt proovin ka ise kätt HS tegemisel. Näiteks üks enda tehtud lugu.Kuna formatiga läksid eelmised enda tehtud sündid ja kickid, siis antud juhul ei viitsinud väga palju mässata. See fail siin on beta, nüüdseks on asi juba paremaks läinud, intro ja outro täiustatud ja üleminekud sujuvamaks tehtud.
Täitsa kuulatav lugu
timo116
MemberHeath oleks võinud isegi Cutleri ees olla…tal kuidagi parem vorm
timo116
MemberAh mis neist tissidest, aga kui keegi võtaks julguse kokku sellega riista suurendada, siis ma isegi annetaks vist natuke
timo116
MemberProovi erinevaid…igal inimesel mõjub teistmoodi
timo116
Membertimo116
Membernjh…naiteks ma ei viitsi oma massi perioodi katkestada ainult selle parast et suvel rannal neiudele oma kõhulihaseid näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ongi…suht mõttetud vanad minuarust need ainult sixpacki vennad…loodavad palju naisi saada nendega
Mind ei kõhmitse üldse see sixpack 
timo116
Memberrespect meestele kes seal trenni teevadWord
timo116
Memberarvan et kõik on võimalik süntooliga…Photoshopiga ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSöö, söö ja veelkord söö…kõrvale ka trenni…….aa Söö ka veel palju…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi massilisajad on ka olemas…
september 23, 2008 at 4:36 p.l. in reply to: Palamuse valla lahtised sangpommi võistlused TOOTSI KIVI #166749timo116
MemberSiia jääb minemata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei suutnud selle 24se pommiga midagi korda saata…täna veel venitasin rinna nii kõvasti ära ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membermul võtab alaselga just päris palju…jalga nagu nii väga ei tunne…
timo116
Memberendal on paar korda ette tulnud, kui kosse on pesumasinas pestud…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused