timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberAga üldiselt need mehed, kes on aastaid õppinud mingisugust “surmavat” stiili, need ei tee eriti kellelgi midagi…Tase:) Paremini oleks raske öelda!
Lause on tõesti super, olen ise ka sellise mõtlemisega inimene, et kui oskad siis tead, et oled üle ning oled rahulik. Siinkohal tuli meelde Kevin Renno saatelõik reporteris.
timo116
MemberJh jrx, nii see ongi, seega pole mõtet ka seda öelda, et see Krav Maga ise on mingi müstiline asi, seda pole ma öelnud. Mitu aastat kasvõi Krav Maga-ga tegeledes, lukke õppides ja need endale juba sisse harjutada nii, et tegemise ajal ei pea mõtlema, et kuidas mis käib, siis ikka teeb ka teadjama vastu ühtteist. Sina ju peaks teadma seda piisavalt, asi pole muidugi nii must ja valge, et ma nüüd oskan üht asja siis olen võitmatu.
Krav Maga muidu ise ongi Iisraelis välja töödatud “võitluskunst” ellu jäämiseks.
Paul: Kui nüüd nii tähenärijaks minna siis jah, lugedes nüüd ise siis üsna loll lause tuli jah, kuid ära muretse, ma pole nii kitsarinnaline inimene kes peab ühte ja ainukest asja õigeks.
timo116
MemberPigem Krav Maga seisnebki selles, et rohkem ellujäämis olukorras tänavavõitluses seda kasutada..aga olgu mind ei Nus*i üldse.
Samamoodi poleks ju poksidest ja muust võitluskunstidest ka asja…Sest igat natuke asja jagavale vastasele ei teeks samuti mun*igi.
timo116
MemberArvate, ei Jiujitsu on mingi allmighty ?
timo116
MemberMeil tänapäeva eriüksused kasutavad Krav Maga-d. Ja pole mitte ainult demostratsioon, kui oskad sellist asja siis väänad ikka käelukkudega vastase nii ruttu maha, et nutt tuleb peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberJa nii ongi mõistilik härra Merisalu. Milleks koguda asjatult 20kg juurde ja siis pikalt dieediga piinelda?
timo116
MemberOff-Seasoni vormiga lavale tulekuks peaksite olema sama võimsad nagu Hiiglane. Kleenukesi off-seasoneid ei taha keegi näha, neid kõik saalid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ikka suudad koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Edasijõudnud noored olid minuarust kõik ühed Off-season põrsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMinu teada ei õpetata, tahaks isegi minna..
timo116
MemberSa kurat..Edu.
timo116
MemberPealtvaatamine on ka tasuta?
timo116
MemberTa oligi suuremas kategoorias ju. 82.5 kilosena läks -90kg.Jah, kuid pean silmas seda, et kui ta ise kaalupiiridesse vaevu sisse mahub, ehk siis kui ta mingi 89.5kg kaaluks…Oluliselt tugevam ma usun.
timo116
MemberPalju puudu ei jäänud. Raigo kaalu koguma hakkab ning suuremasse kaalukategooriasse hakkab liikuma on sealt oodata müstilisi numbreid
timo116
MemberKonkurents on edasi viiv jõud jah…Ja taipohh kui ma armeest tagasi 2012 suvel tulen ja sa Alessandro 250kg ära ei suru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koguaeg vaatan ja loen, et kas juba tulevad suuremad numbrid kuid alati sul mingi ebaõnn ja vigastus kallal.. Kuid ütlesin, et mulle tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberHea, et meil 200 mehi rohkem kui käputäis on, lisab konkurentsi. Mulle tundus üle aasta tagasi 200kg juba suht utoopiline nr.
timo116
Member1. Kaido
2. Raigo
3. Rene
4. Alex
5. Gunnar
6. Aimar
Sama nagu Alessandrol. Ei oska paremat esi kuute ennustada ..
AutorPostitused