timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberTeen suitsu.
Vahi venda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See pidavat Pumpeffekti lakke viima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Member170cm, 85kg, parimates aastates. Nagu öeldakse, paks poiss – ilus poiss.Sa mõtled paks laps – ilus laps ?
timo116
MemberNu ikka mõjub, muidu ei viitsiks sellele energiat kulutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no just nimelt
timo116
MemberMul saab just mandliopist esmaspäeval 3 nädalat. Mul hakkas pidevate angiinide pärast süda jumpsima, vahelöögid jne.Kui Mandlid paistes ära, siis kindlasti kohe trenni teekuna süda töötab siis topelt koormusega, sest organism võitleb samas ka bakteritega.
Probleem mu ühe sõbraga…ja tal angiin, tahab teisipäeval jõuka tulla ja mõtlesin, et küsiks veidike…
timo116
MemberAga kas sul riietega ei ole häbi saalis käia. Äkki püksid teevad ka jalad nõrgemaks.Irw päris hea
Ausalt ka…mis vahet sel on, kas keegi kasutab kindaid või ei…mina ostsin ka täna omale kindad uued…ei ole küll siidikäpp…aga samas ei taha ka, et käed oleks nagu tallanahad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberEhk siis midagi sellist et raske pükse leida ja käsi ei mahu varrukasse ära või tuleb külg ees uksest sisse?
Irw
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ka vist sinna alla ei kuulu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda arust olen oma elu parimas vormis aga nh…kasvuruumi veel on
oktoober 11, 2008 at 8:48 p.l. in reply to: 3D Dokument: Kolm paksu pruuti, üks kitsas kleit 1/3 #168648timo116
MemberKui jutt juba naistele läks siis … Mulle on tähtsam iseloom
Muidugi sel vahet pole, sest keegi ei taha mind

timo116
MemberJalutan, viskan kildu,keskendun, vahin peeglisse, Jõusaaliga ühes ruumis on ka aeroobikasaal…

timo116
MemberSee hingamise värk on mullegi külge hakanud juba
juhtub ka paremates peredes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minuarust mõjub küll asi veits
MemberIlmselt kui ma otsustaksin sarimõrvar olla, siis ka mingi taolise süsteemi välja mõtleksin.

Nüüd kui mingi mõrvalaine tuleb, teab keda kahtlustada

Aga endal on ka…surumisel ma hingan kangi all paar korda nagu vihane tõupull
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … sama moodi jõutõmbe ajal…vahin kangi ja silmitsen ja hingan kõvasti….siis läheb tõstmiseks
MemberMäki toit on jah selline nagu ta on
Ega mulle eriti ei istu, maitse pole ka parimHäda pärast isegi ei läheks sinna, sööd seal kõhu täis, lähed uksest välja, lased pussu ja kõht tühi jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga maitselt on täitsa söödavad
MemberSee film tekitab minu puhul ainult sellist mõju, et mul tekib vastupandamatu isu McDonaldsi järele. Alalti peale filmi vaatamist olen Mäkis ennast kurguni täis õginud
McDonalds tuleks seadusega ära keelata…päris ausalt
MemberSiin foorumis levis vahepeal N.Liidu surumiskava, et see oleks väga hea ma pakun, olen isegi selle järgi teinud ja väga positiivne asi.Kaido Leesman jagab seda