timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberTeed liiga kergelt kükki äkki? Omal oli sama mure, kuid nüüd punnitan veel kõvemini ja tulemusi on ikka tulnud.Liiga kergelt? Nagu liiga kerge raskusega? Täitsa võimalik…
timo116
Memberväga hea
ühel on sõbral on 2 plaati neid juttu ja laule täis, sünnal irnusime ikka herneks küll;DLaulud on jamad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A anektootide peale võib küll erneks irnuda 
timo116
Memberirw
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oeh päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
timo116
MemberVõid lisaks lugeda ka seda – KÜKKIgavesti hea artikkel…see andis motivatsiooni juurde
timo116
MemberVäga lihtne valem on selleks. Loogilisuse valem. Kükkides on sul töös pea-aegu kõik lihasgrupid. Ja see vallandab rohkem kasvuhormooni kui teised harjutused, mis on suunatud konkreetsele lihasgrupile. Kui sa oled kükki teind peaksid teadma, kui ei ole, võiksid proovida, hiljem räägi meile kah
Võid lisaks lugeda ka seda – KÜKK
Kui aus olla
siis ma alustasin ka kükki nüüd septembri algusest…praegu nagu tulemust ei ole näha/tunda … võibolla asi selles, et teen midagi valest, kes teab, aga eks ma siis paari kuu pärast räägin lähemalt tulemustest 
timo116
MemberRaske pingutus. Mehine asi
Sellisel juhul peaksid ju absoluutselt kõik harjutused nii mõjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSamuti kükk mõjutab testosterooni taset positiivselt!Mis valemiga ta seda teeb?
timo116
Membermind häirib see et rinna ja õla treenimiseks mõeldud aparaatidel on järjekorrad aga jalaaparaadid seisavad tühjadena koguaeg…..kas jalgu üldse enam ei tehta !?!??!Enamus on sellised ju
Savi need jalad, peaasi, et rind, biitseps ja sixpäkk oleks
MemberLiha hmm.. ega seda jah vist ongi kõige vähem, aga piiima ma joon 1l vähemalt päevas + igasugu kohupiima tooteid. kohukesed ja asjad ;P.no aga mida ma peale trenni sööma pean siis ?
Süsivesikuid äkki ja pakike kohupiima

Edit: Oih…ei näinud, et 2 lehekülg ka…my bad
MemberZ-kang peaks olema 9kg…
timo116
Membermind häirib tiba, kui keegi seeria vahepeal hakkab raskusi maha kakkuma mul pingilt ntks
timo116
MemberKiivikas ja vähi mõlemad 1
hoiame pöialt
MemberOlen wc-s cacal
Irw…ma tulin ka just karu tapmast ja irnun nüüd siin
timo116
MemberTahaksin kodus trenni teha, aga ma ei tea millistele lihasgruppidele ja milliseid harjutusi tuleks teha, et kogu keha saaks treenitud. Äkki soovitate koduseks treeninguks kava-kuidas, mida ja kui palju teha? Rohkem tähelepanu pööraksin reitele, nimelt “padjakestele” mis tekivad reie väliskülgedele.Oleksin väga tänulik soovituste eest!
kindlasti joosta…
Ei oska naissoost isikule anda muud infot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberVabal ajal, mingeid Walkingus osteud Nartsusi

Trennis adi tosse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused