timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberAga oled sa mõelnud siis loobumisele?
timo116
MemberEks sa pead pea püsti hoidma ja edasi trenni tegema…räägi treeneriga, et paneks kasvõi korragi väljakule, et sa ei vea alt…ja vaata mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberEi hakka ma siia pilti panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga tänud soovituste eest!
Ah mis sa häbened
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik on omad
MemberTegelikult ilma pildita on raske midagi konkreetset soovitada, ei näe ju kui väike või suur praegu juba on…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tabasid naelapea pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberNäiteks selline? Leiab ka praktilist kasutust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need tibake suured juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see on küll imelik, et tahetakse peput suuremaks saada
tavaliselt siiski ainult väiksema poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2008 at 5:53 p.l. in reply to: Jõutõstmine või lihaste kasvatamine… mis võiks minu jaoks olla alustamiseks õigem? #169693timo116
MemberJust nimelt…keha ju harjub ja kohaneb selle kavaga…tahest tahtmata tuleb uut proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2008 at 5:49 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #169692timo116
MemberKaalu on jooksmiseks tegelikult palju praegu…sõida rattaga rohkem…ise arvasin ka esimese ropsuga, et pistab…aga kui ütlesid, et see nagu ei tundu…siis ei oska aidata…aga käi jh ujumas ja sõida rattaga…jooksmine on põlvedele praegu koormav liiga…
oktoober 21, 2008 at 5:02 p.l. in reply to: Jõutõstmine või lihaste kasvatamine… mis võiks minu jaoks olla alustamiseks õigem? #169683timo116
Membertäitsa samal seisukohal sinuga…kasvab ta sul niikuinii, olgu see jõutrenn või siis kulturismi alane…
timo116
MemberKas sa neljanda korruse aknast oled välja hüpanud? Usud teiste kogemust, et pole hea mõte? LOLL!Good one
MemberMitte pisut süsikaid, vaid optimaalne süsivesikute:valkude suhe sheigis on 2:1, ehk siis 30g valgu kohta 60g kiireid süsivesikuid.Kas see mitte massilisajana juba ei tööta?
oktoober 19, 2008 at 5:25 p.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169493timo116
MemberPiltide järgi annaks Otile kohe esimese koha, Imrele pakuks teist kohta.täpselt sama siin
timo116
MemberVaata, et jalad oleksid piisavalt laialt ning päkad oleksid põlvede liikumise suunas, muidu nussid põlved ära.Aitäh hea nõuande eest
oktoober 19, 2008 at 7:28 e.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169425timo116
MemberTeistega võrreldes on teil Imrega ülihead vormid…Palju edu ja tooge ikka medal koju
timo116
MemberRavigu ennast terveks ja siis mingu trenni. Pole mõtet riskida ja ega see haigena tehtud trenn kah suurem asi pole.Selle jaoks küsitud mul oligi, kas see mõjutab kuidagi? Ega ma ise ka teda haige peaga trenni ei laseks