timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberMmm pelmeenid
Isu tuli peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membertimo116
MemberVõtaks parema meelega kalja vms. õlle asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju parema maitsega ju…Sama siin…pole eriline õllesõber

timo116
MemberAga kui aus olla siis kunagi ammu saialkoholi ka rohkem tarbitud ning siis ei märganud küll ei lihase ning jõu kadu –
Heh siinkohal tahaks öelda, et reede sai natuke võetud…täna(esmaspäeval) oli trenn kuidagi nii raske, energiat polnud ja jõudu oli ka kuidagi nigelalt, ma arvan, et siiski mõjutab natuke
Memberei saa ära naerda

MemberMittemidagi ei pea, kui jälgida mida suhu paned.seda nüüd muidugi
MemberPole hullu, sest peale suitsetamist pidigi kaal tõusma hakkama…ja küll varsti langema hakkab…jõudu ja jaksu minu poolt
Membernaljana ei tahaks ka uskuda, et keegi sellise asja üles paneb.Igasuguseid on olemas
MemberVõid ka igal nädalal juurde panna – sõltuvalt sellest kui madalalt alustad ja kui kaua plaanid seda kava teha. Kahe nädala tagant on ka ok.Mina näiteks alustasin 80% maximumist, ehk hakkasin tegema 6×2 65kga…nüüd teen juba 75ga 6×3 ja kolmanda seeria vahele topin 80kgx2 ja teinud olen ka muidugi võibolla kuu aega…
timo116
MemberEriti haige…sellist asja tahaks näha oma silmaga…muidu väga ei usuks….
MemberMa teen 6×2-3 kava…mul on küll 5kg vähemalt 2 nädalaga juurde tulnud…et miks mitte
MemberKurb…Puhaku Rahus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2008 at 1:57 p.l. in reply to: E-sigaret ehk elektrooniline sigaret, arvamusi ja kogemusi? #170085timo116
Membernjaa…tänapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal suitsetamisega probleemi pole, seega pole huvitatud asjast
MemberMul teevad kõik söögid tuju heaks
Memberkle ei ole aga lihtsalt jube tahtmine on hambaid näidata treenerile. nädalakese teen jõusaali nüüd et pingeid maha suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige…tee ikka trenni hoolega edasi…küll treener ka ükskord mõistab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused