timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
Memberhmmm, aga mul tekib ka küsimus, et kui seda teha ,hoides hantlit käes, siis kas hoian hantlit paremas käes ja teen paremat säärt, või ei ole see oluline?Ideepoolest, kui sa ennast ise tasakaalus ja sirgelt hoiad, siis nagu ei tohiks olla vahet…
timo116
MemberHalleluuja! Tule taevas appi! Mis soovitusi siin jagatakse?!Kui inimesel on piimaallergia, siis see tähendab, et tal on piimavalgu alleriga ehk talutamtus (just nagu teema algataja ka mainis).
Kui inimesel on laktoositalumatus (NB! MIS EI OLE PIIMAALLERGIA), siis see tähendab, et tema keha ei talu piimas sisalduvat suhkrut ehk laktoosi.
Kui marjashal on piimaallergia ehk piimavalgu talumatus, siis ta ei tohi tarbida vadakuvalku, sest see on üks osa piimavalgust. Piimavalk koosneb vadakust (20%) ja kaseiinist (80%). Marjashal on kas vadaku talumatus või kaseiinitalumatus või need mõlemad. Üldjuhul mõistetaksegi just piimaallergia all vadakuvalgu talumatust.
Miks Sa talle vadakuvalku soovitad? Enne kui selliseid soovitusi jagad, võiksid veidi ka uurida, mis mida tähendab.
Kust sa loed välja otseselt, et ma talle soovitasin vadakut?
timo116
MemberSiin on toote link…
timo116
MemberOn olemas ka Vadakuvalk, mis on peaaegu enamustes proteiinipulbrites…üks on kindlasti Hera80!
timo116
MemberIse teen smithi masinal päkaletõuse kang turjal…koormab väga hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberJep..Esimese laksuga ongi see et siis sul üldjuhul on valikut kuhu lüüa, nina/lõuatipp need peamised piirkonnad peaksid olema..
Kui lased teisel algatada siis võib täpne löök ebaõnnestuda jne..
Kui ikka näed et pääsu pole ja lähevad käed lendu siis kiire klomps vastu nina ja anna jalgadele tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Esimesena löömisel tuleb muidugi arvestada et kui läheb asi politseisse siis on jamasti olgugi et ‘enesekaitseks’ lõid)
Just nimelt…venelastel ju kombeks öelda…Meie seal nurgataga kolmekesi seisime ja mängisime nugadega, kuni see tugev eesti poiss tuli ja meile nahapeale andis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga tavaliselt jah…nagu meie sõber Kalmus ütles…esimene löök kohutab tavaliselt ära, kui mitte siis…jää aga laduma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Kirjaviga
MemberNii ja mis mul siis kahe silma vahele jäi?Ma vastasin su küsimusele, tõin omaltpoolt soovitusi, sa ei pea neid muidugi kuulda võtma.Minu arust kah…vastasid õigesti ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ses suhtes, et sa ütlesid, et tahad massi kasvatada talveks ja sulle soovitati korralikumat Full-body kava, mis sobib Hästi massi kasvatamiseks…miks kohe turja karatakse teistele…
MemberÜtleks veel, et mida sa ikka siis sellest toidulisandist muidu kasutad, kui sul Toitumine korras…lase aga toiduga edasi ja minigit probleemi pole või kuidas?
timo116
MemberNo kui sa just surusid 60…siis võtad selle 80% igaksjuhuks 55kg pealt…ja teed selle järgi ja vaata kuidas ise tunned, kas jõuad lisada raskust või mitte…Edu sulle ka minu poolt!
timo116
MemberÜldse ma vaatan, et noorte ja algajate seas on toidulisandite tarbimine väga populaarne. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, kuid jah … Ise näiteks teen 4x nädalas trenni ja ainukesed asjad, mida tarbin ja neid ka mitte kogu aeg, on FXBeeta enne trenni (enne rasket jalatrenni reeglina) ning vahel pärast trenni Isolate FX valku. No ja vitamiinid-mineraalid, kuid neid ma sööks nagunii, ka ilma trennita. Ja ei saa öelda, et ei taastu või et jõust puudu oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma pean ennast harrastajaks, kuid siin tundub, et vennad, kel pole toitumine paigas, loodavad sisuliselt vaid valgule, kreatiinile jne
Aga see minu arvamus

Ei noh…Aga mis vahet sel on, kas nad söövad midagi või ei…see siiski aint “Lisa” ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberJa kui praadida ei viitsi, siis keeda niisama!Keetmiseks läheb hommikul kaua aega, aga eelmisel õhtul on paras…mina teen nii, hommikuks vahest 5 keedetud muna majoneesi ja soolaga + kõrvale leib…ülihea
timo116
MemberTulemuseks pooledi paljas tagumik ja saalitäis naeru:Dseda oleks tahtnud oma silmaga näha…hea kõhulihaste trenn oleks võinud tulla
timo116
MemberNo ma esimese juba leidsin: Chuck Norris is unchuckable, kirp is unpwnable.Irw…päris hea
timo116
MemberJõusaalis peab treenima , mitte olema
word
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMinu rinnatrenn on selline:
Horistontaalse kaldega 6×3
Negatiivsega 6×6
positiivselt Hantlitega lendamine
AutorPostitused