timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberMa ühe sõbraga arutasin, et kumb on mõttekam, kas tellida toidukava või osta valgupulbrit. Mina ütlesin et toitumiskava oleks parem, kuna ma veel vähe jõusaalis käinud ja noor ka veel. Ta ütles, et valgupubrit jätkub väga kauaks ja ei ole väga kallis ka. Kumma ma peaks valima?Toitumiskava jätkub sulle veel kauemaks kui seda valgupulbrit, muretse ennem see…ja eelmisele postitusele tahaks ära mainida, et valgupulber ilma korraliku toitumiseta aitab küll, sest ta ikkagi Lisand…kui sul toitumine korras, mida sa üldse enam sellest valgupulbrist endale ostad…lase aga vanaviisi toitumiskavaga edasi ja korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membermul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No seda nüüd muidugi aga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt…ajuvabadus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtku lugegu ja uurigu enne asja kohta kui tahavad võtma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberNooh, ega see, et treening ise on tõsine teema, ei tähenda, et arutelu ei võiks olla rohkem avatud ja ka vahel huumorit lisatudseda nüüd muidugi…natuke nalja ei tee paha…aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama…mis arvate…No anna andeks
MemberEks neid jobusi ole ja tule ikka, see on paratamatus. Reegline sellistele postidele ei vastata ja nad kaovad. Kuid mul isiklikult on sellest registreerumisest suht villand. Kui tahad kuhugi mida kirjutada või küsida, siis registreeru. Kes krt, suudab neid kõiki paroole ja kasutajaid tänapäeval meeles pidada.Endal küll sellist probleemi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberabsoluutselt mitte kõik. Vaimukamad võiks alles jätta, kui foorumiskasutajatele see meeldib, et see foorum liialt tõsiseks ei muutu.No jah…aga ega se spordiala, mida me kõik harrastame pole ju mingi nalja tegemine
Memberise olen selle idee vastu.Ja põhjenda ära miks sa vastu oled…
timo116
Memberära poe alessandrole koguaeg.ise olen selle idee vastu.
mis ära poe…närvi ajavad juba need täielikud jobutused teemad, kui inimene tahab midagi küsida ja abi saada…ta registreerub, mitte ei hakka mingit oma aruga Vaimukat paska siia tekitama…
timo116
MemberKas te ei arva, et siis hakatakse liiga palju uusi kontosid tegema? Keegi kes möliseda tahab, teeb uue konto jne. Üldiselt, kes ikka möliseda tahab, see seda ka teeb. Aga see on vaid minu arvamus:)No enamus siiski vaatab, et kui peab registreerima, siis nad ei viitsi teha jne…ja kui teevadki banitakse ära ja neile enamasti aitab…
timo116
Membercreepy värk…ise olen ka Ateist…aga sellised asjad on väga levinud…no need igast jutud, kes mida kuskil näinud/kuulnud…jube kuulata neid…ma ise võin ka vanduda, et ma olen kuulnud kedagi üleval korrusel kõndimas, kuigi olen täiesti üksi kodus…siin majas vist kunagi tapeti ära ka keegi vms…et jah
MemberNo huumor on siiamaani tulnud ainult kirp2 suust ja tema on registreeritud kasutaja. Need “humoristid”, kes ilma registreerimata siin nalja teha üritavad, ei ole veel millegi naljakaga hakkama saanud siiamani. See-eest pean ma mitu teemat päevas kustutama, mis ei ole üldse naljakas enam.Aga tsensuur ei kao kuhugi, seda ärge lootke. Isegi kui see alamfoorum jääb, kustutan ma neid “jubenaljakaid” teemasid ka edaspidi. Lihtsalt registreeritud naljamehi on lihtsam bännida.
Ma arvan, et selle alamfoorumi olemasolu ei ole piisavalt põhjendatud. Kes tahab foorumi elust osa võtta, tuleb ja registreerub. See ei võta rohkem kui 2 minutit aega ja registreerimise protseduur ei ole teab mis keeruline.
Just…mina olen igati nõus…
timo116
Memberminu arvates on Probleem selles, et sa ei viitsi lugeda kasutusjuhendid koti pealt ja kasutada foorumi otsingut! No affence!
timo116
MemberMa arvan, et alessandrost on rohkem kasu, kui teie sugustest debiilikutest, närvi ajab selline piiderlik käitumine…
MemberMina olen ka POOLT! Ega see registreerimine ju tükki küljest ei võta…Hea mõte alessandro
timo116
MemberKäisin ja nõudsin-sain ka kliendikaarti ja üllatuse!Aga mis sa üllatuseks said, räägi lähemalt
MemberAga siitpoolt vist tuli viga ka minupoolt…ajasin hetkel segamini Albumiiniga…mis on munavalk…
-
AutorPostitused