timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberVaevalt sa siis chillid midagi, heal juhul palvetad, et midagi veel hullemat ette ei võetaks, sest sõdur täidab käsku, ega mõtle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sõber oli autojuht ja tema jutu järgi oli tal küll hea elu – samal ajal kui teised sopa sees müttasid ja külma maa peal roomasid, oli tema rõõmsalt autos soojas ning ootas, kuni teised oma tegemised lõpetasid.
Just ongi sheffim, kui koged sellist asja ja mida hullem seda parem…distsipliini peab olema…kui mökida nagu mingi viimne Loll kuskil autos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Memberoi poiss, küll sa tossudad, et halb ńakasei hakka ikka küll
Memberjah või siis veedaksime maalusespunkris tossutades suitsu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kütaksime saunaSuitsu küll ei tee, ega hakkagi tegema, aga sauna küll kütaks mõnuga
timo116
Memberei tea miks ?, saab talvel soojas autos olla`?Just…ennem jooksen mööda metse ringi ja chillin seal, kui mingi autojuht oleks
MemberJärelikult siinsed toitumiskavade koostajad ei toitu ka korralikult, sest foorumit lugedes on jäänud mulje, et nad kõik kasutavad toidulisandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No just nimelt
MemberJah, aga ma olen paar korda Kuppi oma nina pistnud…Vend teenis seal…seal paistab asi päris korralik olema…et tahaks ise ka sinna
MemberMuide see treeningkava, mis eelpool viidatud artiklis sisaldub, ei ole üldse hüppevõime arendamiseks. See on lihtsalt jõusaali kava üldfüüsilise tõstmiseks korvpalluritele!!! Pealegi veel üks paljudest võimalustest, see ei ole kaugeltki “the one and only”!!!Jah kuigi ma otseselt ei öelnudki, et just too sama kava on…Artikli andsin selleks, et seal on juttu kuidas Hüppevõimet parandada…kava ma mainisin lihtsalt
Memberise olen 1991. hetkeseisuga ei tea kuhu lähen, tahaks luurese saada, arvatavasti kuppi… ja kupis jõusaal olemas, eestikaitseväes olevatest kõige suurem ja kõige uuem… sellised masinad seal et jubeeee, juba tahan juba tahan….Ise ma ka veel kahjuks ei tea kuhu ma lähen…kuigi ootuses ma loodan ära rääkida komisariaadis, et saaks Kuperjanovisse, kuna ma nii vabatahtlikult juba ootan sinna minekut
MemberIse kah olen 1990 ja lähen suurima rõõmuga Ajateenistusse…juba ootan seda lapsest peale…
Kui keegi on Siit Kuperjanovis teeninud aega, siis oleks küsimus neile…Kas seal on üldse jõusaal olemas? Kui siis, kui korralik ja kas teid lasti sinna tegutsema?
Tänud
MemberVahet pole, palju ta kaalub. Kui inimene tahab lihasmassi kasvatada, siis milleks ta peab rasva põletama veel? Mina küll ei lugenud postitusest välja, et ta tahab kaalu alandada.Tõsi ta on, kuid ta kirjutas, millise ettekujutse ta saada võiks…mina kirjutasin omast kogemusest, et minul algas ennem rasvapõletus suurel määral…ja ma arvan, et temal tuleb see ka…oleneb täiesti mida ta saavutada tahab…
timo116
MemberVeega saab kah
MemberMa kasutan WHEY 3 valku, seda aint trennipäevadel enne või peale trenni või mõlemal ajal. Ei kannata seda igapäev süüa.Kui ma kreatiini ostaksin, siis see odavam on 180 eeku ja maitsetu, millega seda segada, et alla läheks?
Seda, et nüüd hakkasin hommikusööki ka sööma(ennem ei söönud, vaid esimene hommikusöök oli 12 aeg).
Sa võid seda juua süsivesikuga on imenduvus kuni 50% parem ka…selleks võid kasutada Dextrot(70.-)…mida müüakse siin poes kui ka mujal…räägitakse ka, et korralikumast hulgilaost saad Trauben Zuckerit 15.- 500g pakk(vist)…võid võtta ka mõne muu mahlaga…kuidas ise soovid!
MemberNimelt siis kael juba 1-1,5 kuud valus. Massaas pole aitanud. Trenni (3d baaskursus+jõusaal) pole juba 2ndl teinud, kael ikka sama. Massöör räägib, et mingid soolad ladestunud jne. V-o ka külmetusest, aga nii pikalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ei usu. 3D-s nkaela ka väänatud, kuid siiski … selle ajaga järgi pole andnud.
Kas mokatubakas võib olukorras süüdi olla? Seda juba kuid tarvitanud.
Kaela kohta küll ei oska midagi öelda…aga mille kuradi pärast Te topite igasugust jura omale naha vahele? Oma mokatubakad ja mida kõike veel…No Affence!
MemberKõik on muidugi täiesti individuaalne, oleneb geenidest, toitumisest(kui tellida toitumiskava oleks tulemus maximaalne)…mina isiklikult langetasin 6 kuuga kuni 8kg ja toitumine on nagu ta on…ehk siis mitte korras…trenni sai tehtud 3 korda nädalas..oleks olnud suutlik isegi paremat, aga kuna trennivõimalused ei võimaldanud siis jah…Kuna sa oled praegu suhteliselt palju ülekaalus, siis pole praegu väga lihasmassi juurdekasvu meeletult oodata…praegu algab kaalu langetamine….Jaksu ja jõudu minu poolt
MemberSiin on Artikkel, kuidas Korvpallurid oma hüppevõimet suurendada saavad, kuna Hüpe on Hüpe, siis erilist vahet pole mida sa mängid, kas korvi või võrku…
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4715
All pool on mingisugune kava täiesti olemas, et võta proovi järgi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused