timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberSigu nuumatakse siis antakse täpselt ühtesama toitu koguaeg. Organism õpib järjest paremini omastama. Inimene äkki samasugune?Kui sa ennast seana tunned, siis proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võibolla tõesti mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKonsumis peaks ka olema…Enda aruga olen Tartus Ujula konsumis nagu näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membertrenn seljasirutaja lihasele? Võin eksida!
timo116
Memberproportsioonist läheb välja ja…võtame näiteks kõhulihased ja seljalihased…kui teed kõhtu ja selga ei tee, siis kõhulihased lähevad tugevamaks ja hakkavad sind ettepoole küüru kiskuma…nii ma kuskilt lugesin!
timo116
MemberOh, kui loll minust, kaseiin on ju piimavalgu üks osa…Seetähendab, et piimatooteid siis natuke rohkem sellel toidukorral jah?
MemberTee seda mis meeldib. Piimaga sheik on okei. Nagu ma ütlesin, see “kiire valk” peale trenni on ületähtsustatud. Toon näite:Kaseiinist saadud aminohapete hulk veres tipneb kolmandal-neljandal tunnil peale manustamist. Kokku võib kaseiini imendumine kesta kuni seitse tundi!
Ise söön kell 13.30 trenn algab 15.30
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle on see ideaalne siis ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et siin kohal tekib üks loll küsimus, mida soovitad süüa, et kaseiini saaks? Ainult piima?
timo116
MemberAhhah. Et siis hommikul söön ainult putru, päeval ainult kartuleid ja õhtul ainult liha? Noh, salatit ka kõrvale…Lahe.
Tuleb vist nii välja jah
MemberKui sul viis sotti kuskile ära on anda, siis parem telli selle raha eest omale toitumiskava!!!!
timo116
MemberEndal kah, ainult nii kaugel, et süda paha natuke…
timo116
MemberNo jah…endal ka smithiga kergem teha, kuigi nüüd alustasin õiget kükki ja tunduvalt parem(raskem, koormavam) teha…ei taha vigastusi ka…enam smithi alla nii väga ei kipu ka
MemberSamas see põlve lõhkumine käib mõlema küki kohta…oleneb kuidas sooritad..ja kas 5% vähe pole?
timo116
MemberSmithi peal kaob ära efekt, et pead asendit hoidma. Seega kangiga tehtav kükk on oluliselt raskem ja kasulikum, kui just mingit keelavat häda küljes pole.Seda mõtlen ise kah, et sellest on kõvasti rohkem kasu…
timo116
MemberJa valugpulber ei aita sul kaalust alla võtta ning Lihasega tuleb ka mass…
timo116
MemberBtw. tarbin praegu serious massi ka siis.No sealt seda rasva tibake tuleb
MemberKusjuures täiesti tõsi. Homoseksuaalidega sama lugu. Enne tuleb anaalkondoom rusika otsa tõmmata, siis võib alles kolakat anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pedesi tuleb raudlatiga peksta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused