timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberJääks see asi ainult tänavale, aga nad kaanivad segi ja lähevad näiteks Taskusse või Kaubamajja turvameestegatõmblema.Nii palju kui mina olen kaubamajas tööl olnud siis neid tõmblemisi turvadega pole veel väga olnud. Mõni lont midagi kommenteerib, asi tõsisemaks läheb siis on mis ma tegin ja mis ma tegin. Igast kukkesi leidub.
Selleks miks keegi vahele ei lähe kaklustele ongi rohkem hirm, et ise saab..
timo116
MemberNojah siis. Minu arust oli asi hädakaitses, aga kui sa juba oleks talle maas jalaga näkku virutanud oleksid sa hädakaitse piire ületanud ning tegemist omakohtuga. Siis oleks kehvasti olnud.
timo116
MemberKas on olemas kahte sorti kreatiine? Ühes mis annavad ainult jõudu ja teised mis nii massi ja jõudu?Tuleb mass, tuleb lihas, tuleb lihas, tuleb jõud.
timo116
MemberPalju õnne tagantjärgi

timo116
MemberVaatasin, vaatasin veel, siis vaatasin veel ning analüüsisin. Ei tundunud küll, et tuhar tõusis. Pildistamise hetkel oli näha kuidas reis oli üleval ning tuhar pingil. Ilus surumine Kaido. Jään samuti 300kg ootama
detsember 12, 2010 at 6:53 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283591timo116
MemberPalju õnne, finaalikoht on ka hea
Kas midagi võsa ei läinud vormiga? Viimaste vormipiltide puhul vaatan, et nagu triipe ja sooni vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk grimm kaotab ära need, ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne veelkord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2010 at 9:59 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283487timo116
MemberRäme güno on paari vennal.
timo116
MemberPalju õnne
timo116
MemberKükk 252,5kgLamades surumine 190kg
Jõutõmme 270kg
Kaal 97-100kg kõigub.Vanust praegu 17a. 24 juuli saan 18.
Tulemused tehtud siis ilma surumissärgita ja trikoodeta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Parandan natuke seda. Ütles mulle mõned päevad tagasi.
Kükk 260kg
Surumine 200kg Youtubes video:
Tõmme 280kg
detsember 9, 2010 at 4:46 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283224timo116
MemberOn oodata kõvat kohta, too kuldne medal koju Mikk
timo116
MemberVäga hull
timo116
MemberUskumatu. Loodan ka 1 kohta, Edu !
timo116
MemberTore et poiss rauda kangutab, kuid midagi eriti “võimast” peale pika kasvu küll nagu mina ei märganud. Mida Sa silmas pidasid konkreetselt?Ise ootasin samuti võimsamat vainot kui piltidelt jne…Oli lihtsalt jäme ja suur, kuid eks ta vähe pekine veel ole offis.
timo116
MemberTäiesti teadmatu vastu piisab ka vaid üks korralik low-kick, käsi ei peagi kasutama:)Tõsi, kuid miks lüüa, kui saad lihtsalt maha suruda ilma löömata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTäis kontaktivõitlusega küll. Kuid täiesti teadmatu vastu(mis esineb reaalses elus kogaeg) peaks olema üsna effektiivne.
AutorPostitused