timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberNjah, ma lähen homme liitrise viski pudeliga saali, sörts toiduvärvi kollast sisse veele ja näis mis nägu inimesed teevad kui märkavad mida ma joon.Tee ära ja räägi muljetest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSee pole oktsion vaid oksjon. Lepid kokku nendega ja nad saadavad postiga sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma vabandan, et kirja viga tuli…tõesti oksjon, kiiruga kirjutasin, ei mõelnud õigekirjale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTegelikult oleks üks küsimus veel…Kui ma võidan näiteks oktsioni…siis…auhinna saab kätte fitnessi poest onju…aga kui pole võimalust Tallinna sõita, kas siis oleks kuidagi võimalik saata neid?
timo116
MemberPeaks vist tegema mingi küsitluse või nii,et kes mu lahendust toetab …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina oleks käpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberSiin on raske seisukohta v6tta. Kui mina oleksin yhe 7 aastase poisi ema, siis oleks mul teda…raske meeste riietusruumi saata.Samas, ma leian, et h2belikkus on positiivne iseloomuomadus. Mina valiks endale vist m6ne teise trenniaja, kui r22kimine ei aita. Esiteks tuleb see teema aga klubis k6neaineks v6tta, kui on vaja riidesse panna siis kyll, kuid kogunemis- ja lihtsalt ootamiskohaks see kindlasti ei sobi.
Miks raske…ega teda siis suurte meeste poolt ära ei kasutata või nii…ja riidesse peaks ta ennast juba vanuse poolest isa ka oskama panna, et miks nad peaksid siis naiste riietusruumis viibima??
Kole lugu jah,mingid poisikesed kooserdavad.Aga lähendus on lihtne:klubil tuleb lihtsal keelata alla 16-aastaste poiste sisenemine naiste riietusruumi …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa huvitava lahenduse oled välja mõelnud
MemberÄkki nad ei julge meeste riietusruumi minna, sest ei tunne end veel piisavalt MEESTENA?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täitsa mõeldav variant
Membermul selline küsimus, et … kui ma pakun oktsionil näiteks nii 300fiti…ja see üle pakutakse…kas mulle jäävad need FITid alles?
Pole sellest veel aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 10:03 e.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #172542timo116
MemberHalloo … Kas loositi või jagasite niisama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm täpsemat peaks ju olema JarmiOberst, T@fen@u ja gannibal???Minuarust kah…
Ma panin ikka väga võssa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2008 at 8:46 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172179timo116
MemberPalju õnne neile kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaido on ikka Ull peast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberEga 20 kordust ei anna sulle feljeefsust, kui sööd rohkem kui kulutad. See 20 või rohkem kordust võib vaid siis”reljeefi” anda, et kui sa sööd sama palju kaloreid kui kulutad ja siis hakkad järksu 2 korda rohkem kordusi tegema, siis kulutad rohkem kaloreid kui sisse sööd ja rasv hakkab põlema.Seda ma silmas pidasingi…ärge turja karake kohe
Membernagu ma ennist mainisin ka, et sul on vadaku või kaseiiniallergia…oled sa 100% veendunud, et see on vadaku oma?
timo116
MemberLugupeetud foorumikaaslane, kas Sa ehk loeksid uuesti mu teema läbi… ma ütlesin sõnaselgelt, et mul on piimaallergia ning et ei saa tarbida vadakuvalku. Sinu pakutud toode on vadakuvalk. St ma ei saa seda tarbida. Punkt.Üks kahest…kas sul on vadakuallergia või on sul kaseiiniallergia…
timo116
MemberMa millegi pärast ei usu üldse mingeid “reljeefiseeriaid”. Reljeefi teeb toitumine. Seeriaid võib seejuures teha ükskõik milliseid.Ja üleüldse on juba ammu selgeks tehtud, et lihased korduseid ei loe.
No ju siis olen mina selline idu, kes on relieefkavast valesti aru saanud
MemberNo tema kirjutatud “lihasteseeria” on siis Relieef seeria…mina järeldan seda…nii palju kui ma neid kavasi siin lehel uurinud olen, olen ma niipalju aru saanud, et relieefsust annavad pikad seeriad…
timo116
Membertooteid ostetakse äkki palju?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused