timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberNo kellele siis lapsetegemine ei meeldiks.Huvitav kas selline spordiala lapsesaamist üldse võimaldab. Kui palju on kõhulihas võimeline venima?
Sama palju nagu tavalisel inimesel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberHea artikkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSüsimustad juuksed või brünett, saledam, lühem kui mina, vähe meiki hea iseloom….
MemberEga sa ju palja peaga ei käi sõjaväes, mütsi jaoks mõõtu vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kah variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2008 at 6:48 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #173441timo116
Member270 oli puhtam katse kui eelnev sellele. Nii et uus rekord missugune:DTõesti oli puhtam ja sealt oleks võibolla isegi veel tulnud
Membermiks pea ümbermõõtu mõõdeti?
MemberÕpilane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberJõulised mehed!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Loeb ikka üldpilt,just mingit teatud kehaosa ei oska päris nimetada-käed vb..Pikad ja peenikesed mehed ei meeldi.
Ideaalne oleks keskmiselt treenitud-liigne lihasmass on juba hirmutav:D Mitte otseselt hirmutav ka,lihased on ALATI kenad aga siiski jääme keskmise juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Mõistuse piires kõike jah
MemberEks ma kirjuta kah natuke endast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pikkus 180, kaalu 68 (alustasin jaanuari kuus, siis kaalusin 76)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vanust siis laupäevast 11oktoobrist 18
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikkust ikka 180
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal 72kg
Vanus 18
MemberNjaa. Mul käis sõber paar nädalat tagasi komisjonis ja see käis küll teistmoodi. Tema käest küsiti, et mis sul häda on? Sõber kehitas õlgu. Selle peale oli vastus “Selge. Kõlblik.” Mitte midagi ei vaadatud, mingit röntgenpilti ei tehtud jne. Proovid võeti ainult ja nägemist kontrolliti. Kõik.irw
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nojah…ma räägiks küll, seal, et midagi pole viga…
MemberTõenäoliselt sul on lampjalad, sest siis tõmbavad tallad krampi. Selle vastu aitavad spetsiaalsed sisetallad, mis tehakse vastavalt sinu jalgadele eraldi.Kui oleks lampjalad, kas sa ei arva, et ta siis mainiks seda?
timo116
Membertänud:)aga mind piinab ikka see küsimus et ma tavaliselt käin jõusaalil teisip. neljap ning vahest ka laup. aga igaks korraks on mul biitseps näiteks täiesti puhanud.. ta ei valuta ega midagi ning kas sel juhul tohib iga kord teda treenidA? või isegi kui ta ei valuta siis ikkagi ei tohiks ülemäära liiast trenni teha talle?
aitab 2 korrast nädalas…üle ei ole ka mõtet teha
MemberVõib olla küll…Mul klassivend, Surunud minu silme all 2x125kg…ise kaaludes vist 65-70kg…Mainiksin veel, et klassivend oli 16
MemberVõib olla küll…Mul klassivend, Surunud minu silme all 2x125kg…ise kaaludes vist 65-70kg…
timo116
MemberKes süntool, kes photoshopiga…
-
AutorPostitused