timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberKohupiimakreemis (oletades et sa mõtled mingit TERE toru) on suurem rõhk süsikatel. Võta parem mingi 200g pakk kohupiima. Ka TERE oma, rosinate, vanilje ja muu taolisega.Aga sama hinnaklassi “peale trenni toidud” oleks ka näiteks mingi pakk kanafileed (Tallegg vms lõigud) ja pakk rosinaid või puuviljasegusid. Tervet pakki siis ei peagi, aitab väga hästi ka ainult pool või veelgi vähem. Kui seal on pähkleid ka sees, siis on eriti hea – saad rasvu ka.
Ise söön ka vahel Tere 200g-se kohupiima alla rosinatega…Aga…See Tere toru ja kohupiim on peaaegu samas hinnaklassis, toru isegi kroonivõrra odavam ja 100g võrra rohkem…sellest ka äkki oleneb!
detsember 8, 2008 at 5:31 p.l. in reply to: Tallinna linn valib selle aasta parimaid sportlasi – Hääleta! #174080timo116
MemberMehel jõudu on… olen ise näinud kui ta 150kg lamades surumisel seeriaid teeb, tugevam igastahes kui keskmine eesti mees…Kõvasti suurem ka kui keskmine Eesti mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberIse tahaks ka Tribalit õlavarre ja biitsa juurde, aga jääb ära see asi, kunagi enam ei taha teda sinna enam ja siis on…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 5:05 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174075timo116
MemberVäga lahe üritus oli ja oli lahe esimest korda võistelda aga mu viimast katset ei pandud millegi pärast kirja…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma surusin 60, 70 ja 75 ja öeldi et kõik katsed lugesid.
Mis kaal?
Kui ma oleks võistelnud, oleks 75, 80 ja 90 proovinud kaalu juures 70kg

timo116
MemberMa vist ainuke, kellele oma naine meeldib kõige rohkem…..Tema siis minu jaoks ideaalnaine:)

Mulle ka meeldib
MemberKes arvab, et ta valib endale naist juuksevärvi, jalanumbri ja ma ei tea, mis muu soga järgi…siis ma kahtlustan, et te olete siiani naisi ainult eemalt näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh…oligi küsitud ju, milline naine välimuselt ja kõigelt oleks ideaalne…kõik avaldavad lihtsalt oma arvamust…

timo116
MemberOsaval naisel on ikka mõlemad käed osavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ah ja, vastajad võiks kohe oma vanuse kah lisada, meeldivus kipub nimelt vanuseti päris palju erinema…
Eks neil ole jah käed osavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ise 18

Suured tissid ja blondiinid ei meeldi nagu enamustele meestele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Membersaladus
Ma vist aiman mida sa mõtled
Memberma ei tea…osavam ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milles täpsemalt

timo116
MemberSaleda kehaehitusega , tark , hoolitsev . Meeldib kui tüdruk on kodutöödega sinapeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei meeldi eriti kui kantakse miniseelikut , pigem lühikesed lühikesed püksid siis
Aa ja paremakäeline ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks just paremakäeline ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2008 at 6:11 p.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #173707timo116
MemberMaru hea artikkel…saatsin ka seda edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki võetakse aru pähe
detsember 6, 2008 at 4:11 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173686timo116
MemberLauka :surusin 75kg, ise kaalun 60kg.?
detsember 6, 2008 at 2:44 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173678timo116
MemberMu kasutaja nimi juba ütleb ära et ma olen mees…väheke alakaaluline noor mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga palju vanust ja pikkust?

timo116
MemberKreatiin keelatud?
Kas seal siis liha ka keelatud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTartu kaubamajas spantal spordis on olemas need randmetoega kindad…siis veel kaubamajast raekoja platsipoole minnes rademaris ka olemas..
-
AutorPostitused