timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberTagumik v6iks pyksi sisse paremini 2ra mahtuda… aga eks see ole maitseasi.täitsa nõus sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2008 at 11:49 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #174717timo116
MemberLoodame siiralt, et see 300kg oleks reaalselt alistatav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll ta tule ükskord ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTeraviljaputrusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMis vasakpoolsel viga on siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberVõtab kohe jalad nõrgaks, eriti ilus feiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega seal ju muud pole kui feissi
MemberOlgu naine ilus tahes, aga kui tema reageerimine asjadele ja suhtumine ümbritsevasse mulle ei meeldi, siis on see naine meeldiv ainult silmadele vaatamiseks.Täitsa õige jutt!
timo116
MemberEks ma siis pean oma ego veits alla suruma ja musklit kasvatama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama siin…aega nõuab see lihaseke
MemberÜlakeha on täitsa ok. See mis õhust juba allapoole jääb on mitte just selline nagu tahaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see tahetud asi ka tulemata jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMida sa nii kaua seal jõusaalis üldse teed?Äkki algul 15min soojendust, ja venitusi, tund jõudu, siis veel ligi pool tundi venitusi ja veel ratast vms ? Variatsioone palju…
timo116
Memberpikkus 180, kaalu 72 ja mõned grammid siia sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülakehaga rahul, kõht probleemne veel natukest, käed tiba väiksekesed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalgu pole olla, säär pea sama suur, kui reis, tuleb jalgadele nüüd rõhku panna. Võrreldes sellega, mis ma pea aasta tagasi olin…Olen ülimalt rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTõmmata ei saa kuskilt ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 7:58 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #174132timo116
MemberPalju õnne ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberÜlekoormus…Tee üle trennipäeva rinda…esmasp. raske päev, neljap. muu, pühapäev kerge rinnapäev, siis esmasp. puhkad ja neljap. alustad raskega…loodan, et saad aru must…
timo116
MemberFAIL!!!!Noored võivad juba kaa 17 olla, 18 On Juuniorid…. ja kehakaal ja pikkus, loevad, noortes seda pole…..
No my bad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKui vana peab olema, et kulturismi/fitnessi võistlustel osaleda, ja kus selle kohta rohkem uurida saab, mis vanuse ja kaalu klassid seal on??noored on vist alates 18 aastast?
-
AutorPostitused