timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberToitumiskava peaksid tellima, kuigi siin lehel on juba eelnev teema sarnase kaaluga poisi toitumise kohta…Kahjuks on seal toitumiskava koostajate soovil eemaldatud…
timo116
MemberNägin ise seda telekas, hea kvaliteediga ja suurelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saade tõesti Reedel kell 22.00 kanalilt Discovery Channel…
timo116
Memberise tegin samamoodi kui maxi proovisin siis 90kg…
algul tühjaga soojaks nii 15 korda, siis 40kgx10, 50kgx5, 80kgx1(et harjuks suurema raskusega) siis max…tuli lennuga üles
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
timo116
MemberTere! selline mure et on tekkinud kõhu peale rasv.Kas sellest saaks kuidagi kiiremini lahti nn kreatiinitega? või näiteks rasvapõletajatega. ja kas tasub neid ültse süüa ja kas nad tervist ei kahjusta,kuidas peaksin sporti tegema sellisel juhul.no tule taevas appi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Memberkunagi sai videot vaadatud kus kutt pani surumiseks oma 200kg valmis aga julgestaja oli no eriti peenike ning tulemus oligi see et ei jõudnud tema üles lükata seda ning julgestaja ei jõudnud maha kah tõsta talt sedaüles ei viitsi otsida seda?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberDiscoverilt käis mingi aeg selline saade nagu Fight Guest, ei tea kas enam ta jookseb…seal küll näitas Krav Maga kohta päris jõhkraid seiku…mille vastu nad küll kõik ära ei õpi kaitsmist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> noad, nuiad, kaikad ja kõik jutud…igatahes…kui enesekaitset tahate, siis peaks Krav Maga olema vist parim…timo116
MemberKoprofiili võib ka sinna alla pannaMida see endast kujutab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 6:17 p.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #175072timo116
MemberKahjuks ei saa võrrelda end poistega sest mul oli teine raskus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda nüüd muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 11:51 e.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #175022timo116
Memberma ainsa naisena osalesin oma kooli sangpommirebimise võistluselMõnele poisile ära ei teinud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 11:46 e.l. in reply to: Kumb on kaunim, kas kaunis mees koleda hingega või kole mees kauni hingega – selles on küsimus. #175021timo116
Memberuskumatu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu siin juba vist kunagi öeldi siis se on Kirp2
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Memberduubeldan…loen muskel ja fitness ajakirja novembri numbrit, keegi oleks võinud sinna panna ka mingi pohmaka vastase rohu …
Hapukurgivesi pidavat hästi aitama
MemberVõid ju teha selle laadimisega (algul 20 g päevas), kuid väidetakse ka, et sel pole mõtet eriti, võid algusest peale võtta 5 g päevas ja seega ka pikema perioodi järjest. Kui tahad laadimisega teha, siis võta pärast ikka 5 g iga päev. Viinamarjasuhkruga ja sheigis on jah ok.
timo116
MemberPakendi peal kirjas pole ?
Poe toodete nimekirja all ka kirjas pole…
timo116
MemberPead valutan
MemberTähendab kui ma keeran kogu keha paremale siis nagu vask pool läheb sama ette, nagu siis on normaalne, ma ei tea kas sinna lihast annab kasvatada. Tähendab kui ma nagu pingutan siis tunnen kuidas lihas läheb pingule, see natuke kõhulihastest ülal pool ning parema keha poole 1 kõhulihas on ka suurem. kas see võib tekkida sellest et ma olen olnud kogu aeg arvutis pikka aega ühe koha peal istudes. Kui see on nii siis ma ei taha kunagi enam arvutis olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvuti taga istumisest see pole…siis peaks mul ka midagi sarnast esinema…Nüüd olen vähe arvutis, aga see mis varem…oi jumal…milline raiskamine…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused