timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberEsimene soovitus siis oleks vast niikuinii, et Tuleks tellida toitumiskava
timo116
MemberÜsna mitu Ott Kiivikat siin?
Ma usun, et big poppa pump esitas küsimuse siiski Otile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njh juhtub ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Membermina läksin, oli kaalu 76kg…siis võtsin 8kg alla 9 oktoobri seisuga, kaal oli 68kg….nüüd siis kaal juba kipub vahest üle 73 olema…paari kuuga 5kg päris hästi
timo116
MemberSa oled millestki väga valesti aru saanud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tundub nii

timo116
MemberMis jõutsüklit sa taga ajad?!Algajal on areng niikuinii kiire.Sul on üldkehalie baas vaja alla saada.
Krt,ole ometi mõistlik,tee trenni ja lõpeta rahmeldamine.
Tulevad sul ka jõutsüklid … tglt,taolise suhtumisega võib-olla ei tule kah …,

Ei tea…minu mäletamist mööda inimese suhtumine väga arengut ei mõjuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
timo116
MemberSa võid olla ju ka koolipoisid kuni 20
18 kuulub sinna alla ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise ka 18…panin koolipoisid kuni 20
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2008 at 10:20 e.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175710timo116
MemberSee toimus 93 a kevadel, nii et praegusel eluhetkel sellise “lõhkumisega” enam ei tegele. Samas huvitav, et kui siin foorumis kirjutati, et üks Soome kulturist tegi kükke 100kg 187x, siis nagu jõusaalimeestes uskumise-mitteuskumiseprobleemi ei tekkinud, aga Kingi, Arbeti ja ajakirjanike surumistulemused küll. Viimased aastad on minul kaal nt. tõusnud 80-82 kg-ni ja treening-raskuseid lamades üle 90-95kg ja kükis üle 120kg ei vii ja sedagi 2x aastas – pole nagu vajadust.See oli vist 147 korda…
detsember 19, 2008 at 10:19 e.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175709timo116
Member115 kg lamades surumises on nii väike nr. et see vääri saalis isegi pea keeramist selles suunas, kus seda surutakse. Selle nr. üle võiks siis vaielda, kui see oleks nt. military press.Minu jaoks see pole väike number
timo116
MemberSee tähendab, et võin näiteks selle kava asemel teha jõutsükklitKaua seda jõutsükklit teha?
Ma mõtlesin, et teen kuu aega jõutsükklit ja siis naasen selle kaheks jaotatud kava juurde tagasi vms
timo116
MemberJõudu tahaks teha ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>novot
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberTervist!Olen juba natuke üle kuu teinud algajate kava (3x nädalas).
Nüüd mõtlesin et võtaksin ja teeksin 1 kuu jõutsükklit ja peale seda võtaksin kava jaotuna kaheks.
Kas oleks nii kasulik, või oleks parem võtta kohe kava jaotuna kaheks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa oled kindel, et sa oled piisavalt algajate kavaga teinud, siis järgmine valik on sinu teha, kas tahad jõudu või massi(oleneb mis kava sa mõtled)
timo116
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jummala koom, mis ma muud oskan öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähe vigane video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberSääre toes koosneb kahest toruluust – sääre- ja pindluust.Arvatavasti sääreluust…
timo116
MemberHuvitav oleks teada jah?Et laksiks peale trenni proteiini ja mingi ilge kilo shokolaadi täitsa massikas ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise muidu pooldan ika kõvasti puuvilju aga ega kui soks paha ei tee siis vahelduseks võib ju sisse tõmmata,kui need süsikad normid on.
Vaatame mis targemad ütlevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei räägi, et ma söön kilo sohokolaadi peale igat trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just vastupidi…ligi pool kilo kuni kilo banaani
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKava kohta nii palju, et selle algajate kavaga, võib nii mõndagi saavutada…
AutorPostitused